Din pacate multi barbati nu sunt destul de barbati sa recunoasca atunci cand au o problema si sa incerce sa o rezolve eventual, inventeaza tot felul de scuze si scenarii, ca sunt de vina femeile care nu-i vor pe ei din cele mai absurde motive, iar ei saracutii sunt perfecti
Ei sunt "baieti buni" iar femeile prefera "baietii rai" pentru ca sunt nebune/masochiste... in realitate cel mai probabil sunt doar neinteresanti, plictisitori
Ei isi doresc o relatie serioasa iar femeile fug de asta pentru ca vor aventuri... in realitate orice femeie isi doreste o relatie serioasa dar asta nu inseamna ca va accepta pe oricine
Ei pot oferi dragostea adevarata dar femeile vor bani... in realitate isi doresc o femeie care este mult peste standardul lor.
*băieții
Lasand la o parte copilasii frustrati, baietii sunt toti buni, cu conditia sa aiba calitatile care te multumesc pe tine.
Ai cunoscut vreun gagiu si a inceput sa se victimizeze de la prima intalnire, sau ce te-a suparat asa?
Nu cred ca exista un grup cu băieții buni de unde sa alegi, în general sunt răspândiți.
Eu un băiat bun îl cataloghez după bun simt, educație (adică cei 7 ani de acasă,nu neapărat studii superioare), fidelitate, sinceritate, respect, hărnicie etc.Pe un băiat bun nu îl găsești mereu la crâșmă sub masa, pe strada cu droguri, făcând combinați de femei sau bani, jucând la păcanele sau la grămadă cu "smardoii".
Dar unde-s fetele alea "de casă", cu bun simț, care nu și-o freacă cu cine apucă prin cartier, ă?
Fetelor, voi vă bateți joc de sentimentele noastre, umblați din "stup în stup", vreți să fiți ținute numai în puf, așa vă convine.
Dar când vine vorba de dragoste adevărată, fizicul vă interesează doar și portofelul să fie cât mai plin. Dar dragostea pe care v-o oferim, noi ținem mult la voi, dar văd că din ultimul timp ați luat-o "țală", sunteți scăpate de sub control, fără supărare.
Nu-i vina nimănui că ție îți curg ochii după alea de ce sta in cartier, și nu tipa care nu arata atâta de sexy și nu-i atât de frumos cu câteva kg în plus, da o găsești acasă sâmbătă seara
Sunt fete care câștigă binișor, nu mai au nevoie de banii tai
Alea pe care le-ai descris tu sunt lepădărui pe care nu le duce mintea, exista și bărbați de genul cu tona
Automat te-ai înscris în categoria descrisă de mine, oare ești un milionar de succes? de crezi că stă cineva după banii tai
Ai aptitudini de socializare? Știi să te faci respectat?
Cu cate fete ai vorbit și câți ani ai?
1) Mie nu îmi curg ochii după "panarame", eu știu să aleg prietenul/persoana potrivită, eu vreau o fată liniștită, un om cu care să pot purta discuții serioase, nu să fie o zdreanță, că nu avem nevoie de asă ceva.
2) Ceea ce ai menționat tu și anume "lepăduri", sunt peste 90%, doar restul de 10% își mai doresc o relație serioasă.
3) În ce categorie m-am înscris eu? Asta e doar privința ta, cam "aburită" afirmația ta, nici măcar nu mă cunoști în realitate. Sunt un cetățean obișnuit care plătesc taxe și impozite acestui stat.
4) Știu să ofer respect și să primesc la rândul meu, nu discut cu persoane care nu au cei 7 ani de acasă.
Am 18 ani. Am vorbit cu destul fete și am observat ce mentalitate aveți voi domnișoarelor în ziua de astăzi, una sfidătoare, lipsită uneori de moral.
Am ras.
Dacă atât de duce capul.
Nu vorbi la general. Nu pune toate fetele în aceași oală.
Așa sunteți majoritatea. Am întâlnit o grămada de fete, aceleași fițe ca de obicei
Băieții buni sunt, dar vouă vă este greu să-i observați. Vă plac tipii ăia gen: "bad boy", credeți că așa sunteți mai protejate, dar vă înșelați.
După aceea vă văitați că vai, ăla e nebun, prost, m-a bătut. Dar cine te-a pus măi fată să umbli după astfel de anturaje.
Deschideți ochii, reveniți-vă cu picioarele pe pământ, fiți femeile de odinioară care știau să iubească.
Și băieții și fetele ar trebui să lucreze la personalitatea lor, lucrurile trebuie să fie echilibrate, în balans, nu unul să lase mai mult, să fie luat de prost, iar celălalt să profite.
Eu zic sa te uiti la tine mai intai, sunt destul de sigur ca esti la fel de neplacuta ca si ei.
Baietii din ziua de azi sunt niste fetite care cred ca daca nu fumeaza sunt buni, cuminti, cand adevarul e ca nici nu-si permit o tigara de saraci ce sunt.
Dar nu-i vorba despre saracie, ci despre atitudinea asta a lor
majoritatea sunt frustrați, cu defecte de caracter pe care le vezi de pe Luna...și vor sa se incadreze in categoria de băiat bun ....deși din punctul meu de vedere băiat bun înseamnă : Stabil emoțional, coloana vertebrala și capacitatea de-a nu se lasa făcut preș, un om corect, hanic
AdrianaBacescu întreabă: