| cristi202 a întrebat:

Unde se poate manca cea mai buna înghețată în Cluj? Sa nu fie din acea care te lasă fără "mărunțiș" in buzunare happy

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

La finesse gelato&proseco e pe Bulevardul eroilor numărul 33 sau 34 nu știu exact dar au preturi accesibile ar mai fi și Bianco Milano dar aia au preturi un pic mai piperate

| cristi202 explică (pentru iulia0514):

Mulțumesc mult!
happy

| iulia0514 a răspuns (pentru cristi202):

Cu drag! Dacă va e mai ușor sa ști ca și în Mall erau gelateri acum câțiva ani eu nu am mai fost pe acolo de ceva timp dar presupun ca mai sunt și acum și dacă tot vizitați Clujul va recomand sa mergeți și pe la grădina botanica e superb în perioada asta!

Mulțumesc de sugestii. Anul trecut am incercat in mall la Vivo și nu a fost nimic notabil. Prefer o gelaterie

La gelaterie e mai ok eu nu suport Mall-ul prea aglomerat și nimic special nu știu de ce toată lumea se înghesuie asa ca doar nu placa nicăierilaughing

Buna, cea de la finesse gelato& proseco!
happy
Mulțumesc!

Cică ai fi cineva daca mergi sa cumperi in mall happy Eu m-am lămurit cu mall-urile, de când mi-am luat o pereche de blugi, "de firma", care au ținut pana la a doua spălare, apoi materialul s-a făcut urit, de atunci evit mall-urile. Scump, și posibil prost.

Am pățit-o și eu cu o geantă pe care am dat o suma frumușică și a doua zi m-am trezit cu cureaua rupta am și dus-o înapoi si au mai facut si figuri ca e geanta de firma si ca cum imi permit eu sa zi ca e contrafacuta ca ei au doar produse originale de atunci când vreau sa cumpăr ceva cumpăr direct din magazinele respectivelor branduri nu ma mai complic cu mersul la Mall

Sper ca va plăcut eu mereu ma bucur ca un copil de 2 ani când merg pe la eihee hee

11 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

Teoretic aia bună e și scumpă, nu?

| cristi202 explică (pentru sammie):

Teoretic. La McDonalds e buna și ieftina. Dar nu am vrut la Mc, am vrut sa fie un pic mai special.

| sammie a răspuns (pentru cristi202):

Mie mi s-a luat de Mc. M-am dus de 3 ori la rând și ziceau ăia că nu le merge mașina.

Întrebări similare