| IamFantastic a întrebat:

Unde se stocheaza toate datele de pe internet?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

In serverele companiei Google gazduite in centre uriase din SUA sau Europa--- vezi foto :http://turism.bzi.ro/......foto-10194

| suntserios a răspuns (pentru alessia5158):

Lol, tu ai impresia ca cei de la google "detin" internetul? prea tare asta.

google detine pe serverele alea doar indexul a ceea ce crawleaza motorul lor de cautare.

Internetul in sine reprezinta o interconectare intre miliarde de severe din lumea intreaba. Asadar fiecare domeniu de pe net are propriul lui server. Spre exemplu sursele pe care le vizualizam noi pe tpu.ro sunt tinute undeva pe un server care apartine tpu.ro, sursele si video urile pe care le vedem noi pe youtube sunt tinute pe servere celor de la youtube samd.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Corect.Eu stiu in capul meu ce stiu, vecinul in capul lui.hee hee

6 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

SUA sau Europa. happy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Datele sunt stocate peste tot in lume in diverse servere - computere performante cu procesoare si memorie ram de mare capacitate si mai ales cu spatiu de stocare mare pe hard drive-uri speciale.

De exemplu eu am un blog. Datele accesibile in internet sunt stocate pe un server din Germania pe care am cumparat spatiu prin intermediul cuiva care a cumparat un spatiu mai mare. la fel se intampla si cu celelalte site-uri. Nu in serverele Google.

| Dannyyyyyyyy a răspuns:

Pai apesi ctrl stanga+H si vezi istoricul. daca apesi ctrl stanga+J vezi ce ai descarcatwinking

| suntserios a răspuns (pentru Dannyyyyyyyy):

Mai citeste odata intrebarea inainte sa raspunzi