| DaciaRomania a întrebat:

Unde se trăiește mai bine, mai de calitate sa zic așa, comparând USA cu Germania? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Viața în Europa e mult mai calitativă decât în SUA.

Doar userul Relian o să vina sa zică altceva

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

De aia isi zice Gogu laughing ba si Mistar Gogu, pentru ca este exact gogu laughing sau gogoman, gindeste alti pentru el.

Din ce spui tu, mai bine este in SUA din toate pctele de vedere.
Dar nu poti compara SUA cu Germania, SUA este ditai tara, Germania este micuta, ma refer ca si suprafata.

De asemnea ca si economie si ca mai orice.Ca si educatie, ca si clima si asa mai departe.

Am intilnit pe aici germani care au venit din Germania. Si eu eram asa curios, zic ce cautati pe aici? Zice cum ce, aici e tara mea laughing Zic da Germania? Zice nu suntem curiosi, pai ce se compara cu america, asa mi-au spus.

Am ruda si amic, care au locuit ceva vreme in Germania, acum is aici, au spus aici e mai bine laughing

Nu stiu de ce, eu spun ce cunosc. Einstein era german, parca eu asa stiu da? De ce a ramas in SUA? Ca era mai bine in Germania oare si voia sa o duca mai rau laughing

Dupa mine mai de calitate se traieste in SUA, nu pentru ca aici locuiesc eu, pentru ca este alta viata, pentru ca e calitate.
Viata nu inseamna doar sa cistigi bani multi, inseamna si ce este in jurul tau, oamenii care te inconjoara, cum iti vorbesc, ce legi sunt si asa mai departe.
De fapt pot spune ca nici o alta tara din lume nu se compara cu SUA, pentru ca nici o tara nu este curioasa sa adopte sistemul ce este aici.
Sa mai retii un lucru. Unde e populatie foarte multa, deja calitatea vietii lasa de dorit, incepe sa scirtie. Oamenii is f multi, autoritatile nu-i mai pot tine sub control, trebuie sa le impuna restrictii, atunci deja nu mai poti spune ca viata este una buna.

Dar depinde si ce legi sunt, ce sistem este, ce educatie ai acolo. Ce vede gogu Mister nr 1 bun in Germania? Am citit cand cu acei emigranti care intrau ilegal, adica nu-i oprea nimeni, milioane de oamenii sa iti intre in ograda ta si tu sa nu faci, sa nu spui nimic laughing ba, ce voiam de fapt sa spun?

Un colorat de ala violase o germanca, nimeni nu i-a facut aluia nimic, ba autoritatile din ce am citit, recomandau, sau incurajau femeile germane sa faca sex cu emigrantii laughing pai asta e tara. Si nu-i poveste, is chestii reale care sau intimplat.

In timpul ala foartre multe femei de prin Germania au patit chestii genul asta. Cum este sa fii cetatean german, nascut acolo de X generatii si vine unu si te violeaza in casa ta, iar guvernu nu ia nici o masura, ba ii protejeaza tot pe violatori.

Sa spuna aia cu Germania, care trag cai mai bine acolo, unora care n-au iesit din RO, sau unora care nu au trait in SUA.

Auzi ce timpenii, aberatii spune gogu laughing 90 % din produse importate de la chinezi laughing asa si care este problema?
Lucrurile importate de la chinezi, is din fabrici americane, asta nu inteleg romanii, asta nu intelege mister gogu, ca de aia isi zice gogu, ca una citeste, alta pricepe.

Deci tot ce SUA aduce din china is de la fabricile lor, doar mana de lucru si materialele is de la aia, restul, fabrica, conceptia, is americane laughing

In SUA nu gasesti chinazarii, adica conceptii chinezesti, cel putin eu nu am vazut, poate or fi pe undeva, dar eu nu am vazut.

Nu am vazut nici o masina chinezeasca aici. Gogule, BMW face masini si in SUA si in India, si in Sud Africa, aia nu inseamna ca acele masini is africane, sau indiene.

Vai de capu unuora ca gogu laughing daca asa is majoritatea prin RO nu-i de mirare ca tara aia merge asa.

| mODIN a răspuns:

Mai bine as locui in Siria decat in SUA laughing

| DaciaRomania explică (pentru mODIN):

Ai incercat America, sau?

| MistarGoGu a răspuns:

Tara mai sigura *( Germania )în raport cu SUA cât privește accesul la arme!
SUA este un " gunoi " învelit în staniol si bine parfumat! Ferească sfântul sa deschizi ambalajul ca dai în hepatita!
NU as sta în USA mai mult de 5 zile NICI sa primesc apartament pe 5th Ave. În NYork! Gratis!

| MistarGoGu a răspuns:

În afara de FORTA PUMNULUI *( arma nucleara ) cu ce mai impresionează sau SPERIE EI lumea?
90 % din produse importate de la chinezi!
Mori cu zile dacă nu ai o asigurare medicala bună sau plătești mii $ pe câteva zile în spital de zici ca stai la Hilton în apartamentul prezidențial nu intr-o rezerva obosita de spital!
Tinerii ies DATORI vânduți din universități cu sute de mii $ taxe de școlarizare!
Coșmarul American!
No fu#king way!

| GirthD a răspuns:

Nici una. SUA e woke iar Germania plina de musulmani.