Buna
este adevarat ceea ce graiesti tu si privim cu nostalgie in trecut cand sarbatorile de iarna aveau alt farmec cand totul era acoperit de mantaua alba.dar cel de sus va avea grija si va trimite un asternut imaculat atat de mult asteptat de cei mici/de noi dar si de agricultori si nu numai, asa ca, credinta si totul va fi bine.
O frumoasa zi sa ai
Amuzant, într-adevăr, dar lasă că e mai bine aşa. Până şi vremea ţine cu noi pe criza asta economică: vor îngheţa mai puţini bătrâni în case, care nu au bani de lemne, se vor bloca mai puţini pe drumuri înzăpezite şi se vor da mai puţini bani pe doctori şi medicamente.
Corect si adevarat ce spui tu...Dar sa nu uitam ca iarna (cel putin calendaristic ) este la jumatate si se stie ce va urma.
Vremea asta totusi e destul de ticaloasa...Te imbraci subtire de acasa (incurajat de vremea frumoasa ) si apoi se face mai frig.Si asa apar virozele.
Aşa e, Angycut, dar tot e mai bine, decât blocat şi îngheţat în casă.
Zăpezile, care sunt o bucurie pentru copii, sunt şi un chin pentru cei în vârstă. Mai bine mai târziu, decât mai devreme, zic. : )
Bineinteles! Doar stau la munte ce naiba!
Acum isi scot astia pe partie cheltuala! Sper sa reziste si la vacanta elevilor cand traficul va fi mai mare!
Bună.
Nimic nu este de făcut ci trebuie să acceptăm.
Personal, chiar îmi place această vreme.
Pa, pa.
Nu cred, de obicei vine vara in aprilie.
Vreau şi eu să-mi bată acest soare în fereastră Am văzut multe întrebări în care se cere zăpadă... nici la mine nu e zăpadă, dar e frig şi ceaţă!
În ce zonă staţi voi că vreau şi eu vreme primăvăratică, nu-mi place frigul deloc!
Hai să-i rugăm pe ghiocei să plece pentru o vreme.
Peste 2 luni îi primim iar cu drag, dar nu acum.
Aaaa,deci ghioceii sunt de vina pentru caldura asta
Ok....peste fix doua luni astept un buchet de ghiocei!
Deja am ghiocei în parc, uite: http://i.imgur.com/7zWurpz.jpg
Pai eu credeam ca imi oferi de 8 martie.
Bun si acum ca ne(multumitului) i se ia darul
Multumesc!
O seară frumoasă!
Asta e incalzirea globala. Daca mai vrem ierni, ar cam trebui sa oprim poluarea Unde stai la munte? Macar judetul
Judetul Suceava ...Hai ca orasul nu greu de ghicit
te astept sa vad cat de informat(a)esti
Reper...e statiune destul de cunoscuta!
Oh, am fost prin Suceava de multe ori Daca zici ca stai la munte atunci inseamna ca stai in partea de vest a judetului Ori Vatra Dornei, ori Campulung Moldovenesc. Posibil si Gura Humorului : ))
Am zis statiune...e Vatra -Dornei!
E adevarat, dar asta e o exceptie. Nu a mai fost asa frig in SUA de cel putin 20 de ani, dar daca te uiti la temperaturile medii anuale din ultimele decenii, vei vedea ca tendinta e de crestere de la an la an. Chiar vara trecuta s-au batut toate recordurile de temperaturi din istoria lor. Si n-au fost chiar -50 de grade, ci doar -37, in Minnesota
Ești ca un bătrân comunist ce plânge fostul regim.
E mai bine fără zăpadă. Îți ia mai puțin timp să ajungi dintr-un loc în altul.
Cu mine vorbesti? Cum adica,, batran comunist?'' E adevarat ca mi-am trait adolescenta pe vremea comunistilor, dar nu am apucat sa ma,, bucur''' prea mult de el
In alta ordine de idei zapezile vor veni....cu sau voia ta!
Meh, mie nu prea-mi pasă de zăpadă. Dar atunci când e prea multă, e mai greu să te deplasezi cu mașina.
Nu-mi apar raspunsurile tale la notificari...
Da stiu ca e greu cu masina cand e zapada.Nu stiu cat se incheie contactele cu firmele de dezapezire! Daca vom avea zapada si in marie! Oricum, ca si sofer cred ca esti pregatit Anvelope de iarna si toate cele...
Dacă nu ești pregătit, iei amendă, deci asta e oricum ceva obligatoriu.
Eu mă refeream că oricât de pregătit ai fi, drumul pe zapadă durează de două ori mai mult.
Iar ne trezim ca in februarie or sa inceapa ninsorile si or sa tina pana la jumatea primaverii
Pe la jumatatea luni ianuaria vine gerul... si posibile primele ninsori de anul asta...
. Mde. nu-i nimic de facut decat sa astepti. Cred ca va veni zapada, a anuntat la meteo.