| LuciaDavis a întrebat:

Unde sunteti voi baietii romantici dar si misteriosi, care nu scriu "te iubesc" la statusuri?
Unde ati disparut voi baietii care cantati la chitara si puneti floricele in parul fetelor?
Unde va putem cauta pe voi baietii care nu injura excesiv?
Unde va putem gasi pe voi baietii care va plac fetele simple?

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Trebuie sa recunosc eu ca baiat ca in Romania. faza asta cu baietii tembeli a crescut. In sensu ca majoritatea au devenit fatalai sau au inceput sa incerce sa fie cineva ce nu sunt. Si asta doar ca sa atraga atentia fetelor.

Asta nu e ciudat. e ceva normal. Atunci cand nu ai ceva stabil in tine in caracter. ajungi sa vrei sa iesi in fata cu orice fel, si asta insemnand sa te comporti ca un idiot. Pentru ca suferi de inferioritate si vrei sa arati tu ca esti mai...

Ce e mai nasol e ca. multi depind de multe... altele.
De exemplu eu nu am gasit prea curand un tip cu. care sa colaborez pentru ceva.

Multi au intrat. putini sau niciunu au ramas.

Au ceva ce ii sperie, le place sa se planga, sa isi planga de mila, sa creada ca fetele sunt curve doar din faptul ca el nu poate avea o anumita fata.

Vor fete mai "complcate" pentru ca. considera a ele ii reprezinta in fata altora.

Asta nu e ceva relevant, pentru ca e ceva superficial la mijloc, un interes.

Atunci cand te simti atras de o tipa care stie sa faca momentele faine cu tine... e ceva mai placut decat cauti frumusetea lumii. smd.

Sunt si baietii care i-ai enumerat mai sus, insa sau cam retras undeva unde si ei la randul lor cauta fete care sa stie ce vor, nu sa umble fara cap. Acei baieti isi construies un viitor pe cand altii se joaca cs in fata pc'ului sau se dau mari in fata altora ca au reusit ei sa agate nu stiu ce tipa.

Spor
Konnstantin
http://www.konnstantinc.in/

| Gogu06 a răspuns (pentru Dominicc):

Mare dreptate ai, ai reusit sa pui punctul pe "i" intr-un fel. Dar cred ca tine si de cat de maturi sunt unii. Cat de gusturi pentru fete, mai repede te lasi cucerit de o fata care se comporta frumos decat d'alde 3kg de fard pe fata. Unele fete sunt chiar superbe dar modul lor de a fi sau in momentul in care deschid gura te fac sa o iei la fuga. Unii dintre noi, nu pot cuceri fata care le place dintr-un singur motiv, ca nu au acea doza de romantism, nu gasesc o cale corecta de a-si exprima corect sentimentele si ajung sa renunte sa o faca, nici macar nu incearca, asta o spun din proprie experienta. E mai usor sa fii superficial. Iar unii aleg calea asta, nu trebuie invinuiti chiar asa rau, ei saracii nu stiu ce se intampla cu ei si prefera sa fie altcineva decat sunt, ceea ce intr-adevar, este o greseala.

| Dominicc a răspuns (pentru Gogu06):

Maturitatea vine din experiente. de viata si trairi. Cu cat ai mai multe si ai contact cu persoane de calitate. prinzi o anumita experienta si ca urmare maturitate. Alta viziune asupra lucrurilor.

Acum depide si de ce fel de persoane te inconjori atuncci cand vrei sa evoluezi sau. pur si simplu.

Unii se maturizeaza cand dau cu capu de sus. poate nici atunci.
Altii cand ajung sa sufere sau intra in depresie
Altii din experientele de viata, cum spuneam mai sus.

| LuciaDavis explică (pentru Dominicc):

Da, cam asa e. Frumos blog, apropo.

| Dominicc a răspuns (pentru LuciaDavis):

Mersi fain

18 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Învățăm să scriem...

| CristiB93 a răspuns:

happy Astfel de baieti sunt greu de gasit in ziua de azi,dar eu cred totusi ca mai sunt,trebuie sa ai rabdare si sa astepti pana ce vei gasi un astfel de baiat, dar iti dai seama ca in ziua de astazi poate parea demodat si nu prea este pe placul fetelor.
Pacat! prea putine fete mai cauta astfel de baieti, cele din ziua de azi sunt materialiste, cauta doar baieti cu masini si bani multi, doar asta le interesaza din nefericire si uita frumusetea si simplitatea unei flori oferite de un baiat adevarat, uita care este adevarata fericire, iar asta nu o gasesti in lucruri materiale ci in lucruri simple happy

| IndiferentXD a răspuns:

Pe Marte!

| Gogu06 a răspuns:

Am chitara dar stiu sa cant doar o singura melodie si aia dupa portativ, de injurat mai injur dar nu excesiv laughing, imi plac fetele simple, doar ca ele nu ma plac pe mine, laughing pe mess intru doar sa citesc mail-urile. Nu stiam ca sunt vreo "specie" rara laughing happy.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

La faza cu "puneţi floricele în părul fetelor" m-ai pierdut complet.
Te-ai uitat prea mult la mizerii romantice şi siropoase?
Wtf.

| LuciaDavis explică (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Te deranjeaza chiar atat de tare "mizeriile" astea romantice si siropoase?

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru LuciaDavis):

Da, pentru că sunt ireale.
Dacă un băiat vine la tine şi-ţi pune o floare-n păr, nu o face pentru gestul romantic în sine, ci pentru că vrea să te fu-tă.
În general tipii care fac astfel de gesturi le fac cu un motiv ulterior.

Dupa parerea ta, daca tu gandesti asa, inseamna ca toti sunt ca tine, nu? corecteaza-ma daca gresesc laughing

Te corectez cu plăcere, pentru că sunt fată.
Şi nu, nu sunt vreo frustrată care a avut parte numai de tipi care aveau numai motive ulterioare, ţi-am zis cum gândesc (dau un procent aşa, aproximativ, cum cred şi eu) 80% din bărbaţii României.
Şi restul de 20% nu fac gesturi romantice.
Cheers.

Desi ai dreptate, vreau sa cred ca mai exista cativa. Daca ma insel, va fi greseala mea happy

Bineînţeles.

| AndreeaaD a răspuns (pentru LuciaDavis):

E bine daca gandesti asa.Asta am vrut sa evidentiez, ca nici fetele nu mai apreciaza astfel de gesturi, ce sa mai vorbim despre baieti.

| AndreeaaD a răspuns:

Nu sunt baiat dar vreau sa imi spun si eu punctul de vedere.
Cred ca mai exista astfel de baieti dar trebuie sa stim sa ii gasim.
Pe de alta parte, eu nu as da vina in totalitate pe ei.Nici nu le iau apararea, la urma urmei sunt fata dar hai sa vedem cum stau lucrurile.
Din asa-zisele mele prietene sunt cateva care fac pe cocosul in relatie.De cate ori nu am auzit expresia: "scrie la status te iubesc". Prin urmare, desi multe se plang ca nu conteaza vorbele, ele sunt sunt cele cu pricina.
Zi-mi si mie cate fete sar in bratele iubitului ca au primit o floare? Mai nou, se lauda ca au fost plimbate cu BMW-ul si ca au fost in mall.
Consider ca un baiat mai trebuie sa mai scpae cate unalaughing. Pana si unor fete le sta bine insa e urat ca vocabularul tau sa contina numai injuraturi.Dar ce sa faci daca fetelor le plac tipii rai.
De ce ar placea o fata simpla cand pot avea langa ei o t**fulita care sa ii satisfaca din toate punctele de vedere?

| LuciaDavis explică (pentru AndreeaaD):

Prefer de o mie d ori sa primesc o floricica decat sa fiu pllimbata intr-un bmw laughing