CAT DE SINISTRU.Nu m-am gandit la acest lucru, dar in tot cazul undeva intr-un loc cu multa verdeata
Nu cred ca m-ar mai interesa.Sufletul e o prioritate, restul sunt detalii. Fizicul e detaliu, e efemer, la urma urmei, tot oasele raman, nu?
@adinaciosescu verdeata e excelenta, zice si la slujba de ea
@marionel unde dai frate ture de bazin ca vreau si eu sa merg la inot cand se incalzeste te-ai luat de popi in topicu' meu, adio fundita
@Flav "nu ca ar conta, dar daca ar fi sa alegeti acum"
Mie mi-e frica de ma... dar ma gandeam ca ar fi dragut in Bellu cu Eminescu, Preda si atatia... e si un loc dragut, poate totusi reusesc cumva sa intru in vorba cu ei pe acolo.
Vreau sa mi se faca un monument asa in mijlocul intersectiei. Si pe el sa scrie "decedata Andreea, cu o importanta deosebita, cea mai tampita/nebuna/dilie din Braila!
Mi-ar plăcea o înmormântare în stilul vikingilor, incinerare pe mare, să pluteşti încet spre apus în timp ce Jon Bon Jovi cântă Blaze of Glory...
Dar cel mai bine zic eu, sa fiu inmormantata alaturi de prietenii mei adevarati. Aproape de cei dragi
Aqualuna a spus cam ce as vrea si eu. As avea grija in primul rand ca organele principale sa fie donate pentru transplant si apoi o incinerare in stil maret. Mi-ar placea sa nu fie tristete.
Undeva unde sa nu se holbeze toti, adica mormantul meu sa fie intr-un loc mai neumblat de lume, mai pustiu, sau sa fiu incinerata.
As vrea...intr'un loc unde sa'mi placa si atata timp cat am trait pe pamantul asta. Undeva in natura, langa padure, o apa, unde e liniste. Si multa armonie in jur. Pe un munte singuratic acoperit de verdeata, in inalt.
Eu am avut clar de cand eram adolescenta ca nu vreau sa ma ingroape, toata familia stie ca doaresc sa fiu incinerata. si dupa sa faca ce vor cu mine.
Eu cred ca tot Bellu e ok, e si aproape de centru, zona bunicica, utilitati, companie selecta, cu ceva noroc si putina verdeata...plus ca ar fi amuzant sa intrebe trecatorii "cine o fi asta dintre Eminescu si Marin Preda? " Dar scump...mai demult ma gandeam ca ar fi o idee buna si la mine in curte.
@Andreutsa - daca imi mai zice cineva vreodata ca gandesc macabru o sa ii dau raspunsul tau. M-ai facut sa ma simt un mic copil. Dar nici atata optimism n-am mai vazut sincer, nu m-as fi gandit niciodata sa le supravietuiesc tuturor celor dragi care, culmea, sa mai fie si vecini la subsol
Dupa parerea mea nu conteaza.mormintele sunt facuta ca un loc unde sa iti plangi roda, prietenul. e ceva gen''simbolic'' sper sa nu sune ciudat.sufletul oricum se duce la cer.
In nisip la eforie n-ar fi ok? mai vine un val, mai iese o mana afara, mai sperii turistii...
Putin cam sinistru pentru mine
Ca sa nu mai zic ca detest marea si inca habar nu am sa inot ca lumea dupa 2 ani de lectii de inot
Deci, prefer verdeata
Pff cum sa detesti marea si sa nu stii sa inoti? pai ce fel de rac esti tu? mai am un prieten in zodia pestilor care nu stie sa inoate ( dar el e convins ca unii pesti nu stiu sa inoate )
Deci daca iti spun
Sunt o cauza pierduta la capitolul inot
Mie imi place muntele.Mereu mi-a placut
Si plus ca Marea Neagra e un focar de meduze.Vara trecuta am iesit din apa plina de chestiile alea gelatinoase si de alge maronii care puteau ingrozitor
In viata mea nu ma mai duc la mare
Cel putin nu in Romania
Nu cred in cauza pierduta la inot! Ori nu vrei sa incerci, ori nu e profesorul bun. Si daca mergi in statiunile comuniste cred si eu, intre Navodari si Vama Veche nici eu nu ma mai opresc. La sf. Gheorghe sau Sulina nu e asa Plus natura salbatica, mediu rustic, delta vs. cocalari/pitipoance, aglomeratie, mizerie... daca tii neaparat la un complex turistic cu toate facilitatile mai bine Grecia, Turcia, Bulgaria, Croatia...si iata cum am deviat noi de la discutia initiala Oricum nu cred ca mai intra nimeni aici e deja veche intrebarea
Sincera sa fiu, nu as vrea sa fiu incinerata... Ar fi mai bine daca as isparea frumusel intre petale de flori. :-D