| inna a întrebat:

"Uneori lipseste o singura persoana si intreaga lume pare nepopulata." (Alphonse de Lamartine, poet francez)

Vi s-a intamplat sa traiti acest sentiment?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De trei ori. Primele doua dati, acum trei ani, cind am pierdut doi oameni foarte importanti, care n-or sa se mai intoarca niciodata. In iunie... s-a intimplat. Eram aerian, nu mai realizam ce se intimpla in jurul meu. Nu mai eram atent la nimic, nu vedeam, nu auzeam, parca eram in transa. Mergeam pe strada, ma uitam la oameni si parca era ireal, parca nu existau, nici ei, nici eu. Asteptam mereu sa ne revedem, parca era doar plecata. Aveam impresia, senzatia, ca in orice moment se poate intoarce. Nu realizam, nu concepeam ca a disparut, ca nu mai e, ca nu o sa mai vina. Locul era gol, mereu gol, casa era goala, lipsea ea. Probabil n-a fost destul, dupa cinci luni din nou. In noiembrie, citeva zile inainte de ziua mea. Pe neasteptate. Pe nestiute. Un necaz nu vine niciodata singur. Oricit ar fi de rau, de dureros, isi aduce dupa el "amicii". In cinci luni, au disparut doi oameni, doi. Am trait sentimentul de care spui de trei ori.

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Mereu adica tot timpul :X.

| kh1ss a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Când persoana dragă ție ai pierdut-o, tot universul se prăbușește, lumea ta este goală și fără culoare!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice om traieste si simte asta atunci cand iubeste si nu este iubit, asta fiind doar o situatie, se poate sa simti asta si cand o persoana iubita pleaca in lumea celor drepti...
Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, am trait si eu sentimentul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca lipseste iubitul sau prietena, se pot inlocui, parintii si rudele aproapiate nu ai cu cine sa le inlocuiesti! Da am trait si ma doare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Absolut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte greu sa pierzi pe cineva...Sincer am pierdut pe cineva doar ca aceasta nu ma mai iubeste si mi-a spus ca eu sunt perosana care ii fac lumea completa si no pot intelege dc s-a despartit de minecryingcrying