| chiftelutacrocanta a întrebat:

Uneori rad cu toata inima de univers,ma tot intreb ce-i cu oamenii astia de le pasa atat de mult de reguli si de ce a impus societatea,eu ma simt ca intr-un paradis,da e adevarat am momente de tristete dar ce rost are sa fiu trist cand am paradisul in palme,daca azi nu intru pe o usa la o cafea,mai tarziu stau langa gunoi si tot is fericit,daca pierd ceva nu imi pasa,eu sunt in paradis si imi pare bine,singurul lucru ce nu vreau sa-l pierd este inima,rad de oamenii care iau viata atat de in serios,nu cred in ei,ei au uitat sa mai traiasca momentul, tu iti traiesti momentul sau esti infestat de amintiri rele si de ganduri ucigase despre viitor?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer undeva la mijloc, ma gandesc si la viitor dar traiesc si in prezent

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Ma refer la planuri de viitor, pentru o luna, doua

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

As spune ca da,de exemplu telefonul l-am luat ca imi placea cum arata, laptopul, haine, adidasi sunt o fiinta emotionala, din prima imi place ceva, acum imi place s8 de exemplu

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

"Anything I would never want to lose is always lost. It is a given that everything that is worth wanting will be lost the moment I obtain it. There’s nothing worth pursing at the cost of prolonging a life of suffering."