anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unii spun ca plansul e o slabiciune.Ca trebuie sa iti reprimi emotiile, sa pari puternic desi suferi.Altii,dimpotriva,spun ca plansul e un semn de curaj(pe langa faptul ca e o descarcare emotionala).Ca nu denota un caracter slab, ci pur si simplu o forma de eliberare.Care e parerea voastra?

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Plansul e o descarcare emotionala pozitiva

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Pe naiba.Imi spui si mie ce ti-a venit sa raspunzi la intrebarea asta?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vazut-o pe TPU

Mhm.Si eu care credeam ca ai vazut-o pe eMAG.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Intrebare pusa acum o luna, cica a vazut-o acum rolling on the floor.

Suna mai bine decat sa recunoasca ca iti citea tie raspunsurile.

Mie sau tie. E 50/50 sanse

"Plansul e o descarcare emotionala pozitiva" Stai ca acum am vazut. De cand o slabiciune e ceva pozitiv laughing

De ce ti-am dat ignore Ray? Ti-am promis dincolo ca atunci cand revin cu alt cont te bag la ignore. Ceilalti care ma ignorau, nu am de ce sa ii bag eu la ignore. Pur si simplu ma evita ei pe site si gata, dar tu esti un caz mai special. Asta e si ultima oara cand te mai bag in seama. Poate te scot si eu peste 3 ani de la ignore, cum ai facut tu cu mine laughing. E timpul sa ma tin de promisiunile mele, in ultimul timp am cam facut o exceptie pe site si nu e bine. Bafta!

Mda.Asa se pare.

De ce am scris asta? plansul reprezinta descarcarea de emoti acumulate, cand plangi te descarci de ele, nu e nimic negativ in asta

Dupa mine sau tine e o slabiciune.Pentru majoritatea e la fel de normal ca respiratul.

Si te mai miri ca despresia e boala secolului 21. E patetic.

Parerea ta.

Diferenta intre barbati si femei este descarcarea emotionala,in timp ce multi barbati se sinucid din iubire sau isi ineaca suferinta in alcool, femeile isi gasesc un partener mai usor, decat sa te incarci si sa ti in tine mai bine te descarci, desigur nu non stop sa plangi, devine dramatic, lacrimogen

Stiu.

"Multi barbati se sinucid din iubire"E aiurea sa-i si numesti "barbati".Te poti descarca si in alte moduri.Plansul e o dovada de slabiciune.

Si cum sunt adevarati barbati niste psihopati?

Nu folosi cuvinte pe care nu le intelegi. Daca esti puternic, nu inseamna ca esti si psihopat.Plansul e caracteristic oamenilor slabi.

Desi femeile care se plang sunt oamenii slabi? deci stalin, hitler erau oamenii slabi

Da.Si femeile care plang sunt slabe. Poti sa plangi odata in viata.De 2 ori.Dar sa nu devina un obicei.Si sa ai un motiv intemeiat, nu ca a murit pisica.

Daca ai o pisica la care ti mult de ce sa nu plangi e si ea o vietate, de ce consideri ca omul merita plans iar pisica nu, tot mamifer e ca si noi

In primul rand, mi se pare o prostie sa iubesti un animal.Aia nu e iubire.Doar afectiune/simpatie.Omul merita plans doar in anumite imprejurari si nu toti oamenii, ci doar cei la care ai tinut.Sigur,nu e obligatoriu sa plangi nici la inmormantari.

Normal ca nu e obligatoriu

| RAY a răspuns:

Endoryus de ce mi ai dat ignor? da i am citit raspunsurile eram curios daca ma pomeneste pe undeva si am dat de intrebarea ta

Raspunsurile mele? Ma simt flatatalaughing.
Tu chiar crezi ca esti o prezenta asa de semnificativa in viata mea incat sa te aduc in discutie si la alte intrebari decat ale tale?

Tu chiar crezi ca esti o prezenta asa de semnificativa in viata mea incat sa te aduc in discutie si la alte intrebari decat ale tale?

nu vorbeam de tine si Endoryus

user Endoryus tu alegi ce doresti e alegerea ta, eram doar curios, ai multe conturi nu stiu de pe cont mi-ai spus

| HazelEyes77 a răspuns:

Eu plang ca sa ma descarc de tot ce am strans negativ in mine. Nu consider asta o slabiciune dimpotriva nu e decat o exteriorizare a emotiilor si sentimentelor umane.

| PersonajFictiv a răspuns:

Reprima-le daca vrei sa te imbolnavesti( cateodata e ok sa o faci,cat mai rar, depinde de situatie - daca te enerveaza sefu la servici nu-i crapi capu cu bata, te abtii, dar daca e un obicei din in a le reprima nu e ok ).
Sunt tipul ala de oameni care atunci cand sunt nervosi tipa, dau cu pumnul in pereti ca sa scape de nervi si aia care asteapta, tin in ei pana explodeaza, iau un pistol si bang bang dupa cine iese in fata.
Recunoste cum te simti, poti sa plangi de e nevoie, nu trebuie sa o faci in fata nimanui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plansul fizic nu este o slabiciune, e bine sa accepti cine esti si pentru ce suferi. Eu am plans si la 30 de ani, fara rusine. E o modalitate de manifestare a sufletului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigur ca doar fetele si fatalaii vor spune ca denota curaj sa bocesti ca o fata cand ii moare pisica. Dooh, cine altcineva daca nu? Dar mai rau este zic eu sa te prefaci ceva ce nu esti. Adica cum ai zis tu " sa iti reprimi emotiile desi mori pe dinautru". E trist sa fii asa, foarte trist. Ori esti tare si nu te misca nimic, ori bocesti de la orice. Nu ceva la mijloc ca nu exista asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Incep sa devin alergica la sensibilitatea asta exagerata."
".Da, sex fara iubire se poate, dar invers mai putin. Daca te iubeste, e normal sa vrea si sex"
"8 nu e nici pe departe o nota buna.E slaba, din punctul meu de vedere.Mediocra." Si te mai mira ca zic astia ca suntem aceeasi persoana mai pitic atomic rolling on the floor))

Ce au raspunsurile mele?laughingToti se asteapta sa primeasca numai complimente, aprobari si compasiune. Exact opusul vietii reale.
Nu ma mira))Doar ma amuza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Contradictii pe tema plansului cu plangaciosul site-ului. laughing Nu ma asteptam sa spuna altceva.

Trist e ca multi sunt de aceeasi parere cu el))

Daca nu esti de aceeasi parere cu el sunt 2 variante:
- iti spune ca n-ai inteles la ce se refera
- iti da ignore (https://i.imgur.com/69n2rQx.png)

Stiu.Patetic,tinand cont si de varsta lui.

In cazul lui, si nu doar in al lui, varsta nu e direct proportionala cu dezvoltarea creierului. big grin

Bine zislaughing

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Eu plang si cand rad, deci ma doare-n pl