Nu cred ca poti invata cand esti cu altcineva in camera, fiindca te distrage de la invatat si nu retii nimic.
E una, am invatat foarte bine, doar singura in camera.
Pai daca aveam de invatat, invitam un coleg sau o colega sa invatam impreuna, nu asa de fanfarada in timp ce eu trebuia sa invat.
Normal ca m-ar deranja ca aia sau ala sa vrea sa vb altceva, si eu sa am de invatat.
Cand invatam impreuna e f bine, mai ne consultam, poate unu nu stie ce stie celalalt, ne ajutam.
Iar daca vreau sa ne distram, invit cand nu am de invatat, adica cand si eu vreau acelasi lucru.
Au fost putine dati in generala cand s-a intamplat asa, tocmai fiindca nici mie nu imi placea deloc ideea.Simteam ca mai mult e vorbit si hilizeala decat invatat, plus ca pierdeam timpul. Nu era eficient, preferam sa fie ori socializare ori invatat, nu un mix.
Eu mă pot concentra si singura, si cu altcineva. Singura pentru ca nu ma deranjează nimeni si cu altcineva ca mai retin anumite informații
Eu aveam probleme destul de mari la matematica si prietena mea la chimie.Cand imi explica la matematica eu efecriv intelegeam, ceea ce la matematica nu este valabil la mine si eu cabd ii explicam la chimie simteam ca retin si mai bine informatiile.Fiecare are o memorie si o putere de concentrare diferita.Cand eram in cantonamente aveam o colega care mergea pe treptele de la cazare ca sa invete pentru scoala de conducere