Tu ca vanzator la o alimentara iti pasa ce cumpara clientul tau atata timp cat iti vin banii in buzunar?
Oamenii sunt egoisti, crezi tu ca ii pasa psihologului de Cornel ca e depresie si sufera din iubire?
Tu in continuare chiar crezi ca mi-am prezentat viata? Nu cumva tu esti fantezista dintre noi 2?
Venind vorba de mintit,, de ce nu recunosti ca accepti doar parerile care vor rezona cu ale tale?))))
Si eu care credeam ca am fost privilegiat in mod special...imi tai tot elanul de speranta.
Nu mai scrie prostii şi pune mâna şi citeşte ce ți-a răspuns margareta aia.
'Margareta aia')))))
Am citit, exact ce mi-ai zis tu, e genul de parere pe care-l cautai, sa vina si funda/
Înțeleg acum de ce te-a făcut Golden cu ou şi cu oțet pe tot site-ul.
Schimbi subiectul brusc, e cumva vreun semn de batut spre retragere?
Ca sa fiu cat mai clar,, nu am zis ca toti psihologii fac asta, am vazut ca-mi sariti in cap si m-am amuzat putin, pastrand si o buna parte a parerii mele.
Inlocuiesti psiholog cu doctor, avocat, profesor, sau ce vrei tu in intrebare si obtii acelasi raspuns. daca-i place ceea ce face, ii pasa. este? ar fi alt raspuns?
nu vad de unde provine intrebarea asta. in afara de plictiseala morbida. bine, si dorinta de a te lua in gura cu toti filosofii de p-aici. deci, ce vrei sa auzi de fapt?
"si pentru prima oara am fost de curand la psiholog doar de curiozitate, sa vad cum e. ca idee, nu am nevoie de psiholog."
"NU AM NEVOIE"
"eu ii dadeam ei lectii de psihologie"
"nu mai avea cuvinte"
"i-am dat clasa"
http://imgur.com/K7HCPLE
si dupa te-ai trezit sau?
Ai dat tu de vreun psiholog? In tara si lumea asta?
Asta era prima intrebare pe care trebuia sa o pui! Daca exista!
Astia cu diplome, s-ar putea sa fie chiar mai prosti ca tine!
Cati ani ai? Banuiesc ca esti in grupa mare la gradinita! Si inveti cum se fac baloane din guma!
Ehe, ai vrea tu asa dimineti. eu cre' ca te trezesti cu rage boner si cu lacrimi, repetandu-ti ca "nu ai nevoie". dar stii de fapt ca doar ai' slabi merg la psiholog.
Pui intrebarea in mod negativ ca apoi sa te contrazici cu drimmero cool.
'Cand gresea el mai mult'
O zici de parca am dat cu parul,niste metafore fataliste folosesti uneori,parca scoase din clasicii vietii.
Revenind pe subiectul intrebarii, ma faceau nebun cand le ziceam ca nu-i pasa psihologului de tine,sa fim seriosi,da unul doua parale pe tine cand e vorba de moca,, dar cand nu ai cu cine, chiar nu ai.
S-au trezit toate geniile ascunse sa comenteze, cand cea mai mare realizare a lor e sa-mi dea mie reply( in sinea lor isi spun asta)/
Din start intrebarea cere o singura opinie,, alta nu e acceptata.
Parerea mea e ca nu prea da doi bani daca pacientului ii e mai bine dupa terminarea sedintelor, a scapat de anxietate, depresie, fobii etc. Merge dupa principiul timpul trece leafa merge... abia asteapta sa se termine sedinta ca sa si vada banii si sa scape de ala care i-a impuiat capul o ora doua. Nu generalizez dar cam asa se intampla. In alte tari cum ar fi de exemplu SUA sunt psihologi de renume care chiar isi fac meseria cu dedicatie si fac tot ce le sta in putere pentru ca pacientilor care le trec pragul sa le fie mai bine.
Un psiholog ca si un doctor se implica, dar strict profesional, nu isi poate permite sa amestece sentimentele personale cu munca.
Da ma, ai dreptate. scuze. bogdaproste. totusi, iti mai aduci aminte de morile de vant?
Te-a concediat coquinna din rolul de papagal al ei, ai intrat in depresie? sau?
Care-i Ordinarul care a raportat raspunsuri la intrebarea mea? Macar ai bunul simt si spune "da ba, eu sunt cu report'ul" sa stie si alalaltul din cauza cui i s-au sters rasp./intrebarile.
@coquina nu-mi pasa cum sau pe cine insulti da' alta data ar fi o chestie sa ne mai scriu si pv, astfel pot sa iti citesc tot rasp. dinainte de a fi sters de tot.
Cat despre drimmero, inteligentul a comparat vanzatorul cu psihologul, de-aici am inceput sa-i comentez, din cauza ineptiei asteia.Prostalau prostalau da' totusi.
Si nu fa gura ca nu m-am luat eu de el cand era nevoie.A fost deja suspendat o luna tipul, unde am contribuit si eu.Ce vrei mai mult de atat? Sa fie banat direct? Nu merita, sunt altii care merita mult mai mult treaba asta.
@locomotivo, greseala de exprimare din intrebare nu e ca nu am adaugat eu psiholog BUN, ca oricum n-ar fi stiut astia sa faca diferenta dintre unul mediocru si unul decent.
Trebuia reformulata intrebarea, da, dar in alt sens.
"am luat la misto unii psihologi de pe aici"...
Laaaasa-ma cu psihologii de pe tepeu.
Ollyshor întreabă: