Aici cam ai dreptate. De moment ce au fost numiti experti ar trebuie sa se comporte ca atare si sa ramana aici nu numai la buna, ci si la rele. :-l[-x
Sincera sa fiu unii poate chiar nu au timp dar unii dau niste raspunsuri stupide poate in mod intentionat si uneori si porcoase...sau nici macar nu stiu sa raspunda dar raspun doar ca sa castige puncte.
Nu mi se pare un haos...pe acest site m-am lamurit in multe probleme care imi dadeau batai de cap
Uite eu si harciog, si ursulika si vreo cativa, santem animale. unii sunt experti, altii oameni.fistecare, traieste in cercul lui stramt, norocul il petrece.eu nu ma simtesc jigarit de intrebarea ta. da lasa-ne asa ca ne simtim bine. a venit primavara, pastele, ursii ies din barlog, lemurii umbla imbarligati, si harciogii dau din coada. fluturasii zboara prin stomacuri sensibile, numai sensibile. ce? e rau? yahooooo!
@lemur, nu stiu ce virsta ai dar dupa raspunsul pe care l-ai dat nu esti prea"copt". Nu o lua ca jignire te rog frumos.
Poate nu ai vazut ce intrebari pun unii... da o "raita" sa te minunezi si tusi apoi mai vorbim
Nu stiu care expert s-o fi plans, dar daca unii au inteles sa paraseasca site-ul din cauza unor intrebari inadecvate, nu va faceti griji:apar alti experti in loc.Permanent se fac propuneri si permanent se aproba.Cat priveste intrebarile puse dar si raspunsurile date, ele n-ar trebui sa supere pe nimeni. E loc pentru toata lumea.Important e sa ne respectam unii pe altii.Numai ganduri bune va doresc.
Problema este ca cei care pun intrebari stupide, au, probabil, ceva scurt-circuite neuronice. Pentru ca, oricat de cu bun-simt le-ai raspunde, nu te alegi decat cu jigniri, cu "stupizi", cu mesaje private obscene, etc.
Ei au vagi idei despre ce vor sa auda ca raspuns la intrebarile lor si, daca nu le spui ce vor sa auda, sa te fereasca cerul!
In alta ordine de idei, sunt intrebari care apar periodic pe site. Niciunul dintre cei care le pun nu se gandeste nici macar o clipa sa verifice daca intrebarea a mai fost pusa, sa vada ce raspunsuri s-au dat si, poate se lumineaza.
Sa raspunzi de 100 de ori la aceeasi intrebare mi se pare total lipsit de sens.
Dupa mine au o falsa impresie. Eu sunt activ de circa un an pe acest site si dupa mine el nu A DEVENIT un haos si nu a devenit practic nimic in aceasta perioada.
Au fost dintotdeauna intrebari care nu isi aveau rostul, raspunsuri stupide, injurioase sau jignitoare, singurul lucru care s-a schimbat fiind numarul de utilizatori inregistrati, numar care, logic, a crescut in timp si la fel de logic a dus si la cresterea numarului de intrebari si raspunsuri care nu isi au rostul.
mentholinks întreabă:
RAY întreabă: