| 393Dan a întrebat:

Ura! ٩(^‿^)۶ Ai castigat un concurs - o vacanta de doua saptamani, dar opțiunile tale sunt Siria sau Coreea de Nord xD Ce alegi?

Răspuns Câştigător
| Teffan a răspuns:

Daca ma duc in Coreea de nord, stau inchis in camera de hotel timp de 2 saptamani. xD

42 răspunsuri:
| Alll3x a răspuns:

Coreea de Nord /

| MIndytza a răspuns:

Ti opresti la mijlocu drumului =]]]]]] Intre ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Coreea turistii chiar sunt tratati bine si se fac bani buni de pe urma lor.

| damnedwolf a răspuns (pentru 393Dan):

Deci mergand pe strada regulamentar ai sansa sa o puclesti vine un prost cu viteza si da cu masina in tine
deci daca as merge in amandoua si mas intoarce intreg inseamna ca mai am mult de trait

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru LoveSleep):

Asta, dacă nu ți-l confundă cu un fruct de mare, încât să rămâi fără el. ))

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru damnedwolf):

Nu se știe, poate că ți se oferă 'cadoul' pe una din străzile României! Nu în Coreea, nu în Siria, nu pe Times Square. : ))

| GabiDumitrescu a răspuns:

Coreea de Nord si ma dau peste cap sa ma intilnesc cu da big boss. Nu de alta, dar as avea niste sfaturi bune pentru el. Nu vi le spun, oricum.winking

| LoveSleep a răspuns (pentru floresdemayo):

Mă-ntreb la ce fruct de mare te gândești laughing

| anonimg a răspuns:

Pai dintre acestea doua mai bine aleg sa fiu presedinte si nu imi mai dau demisia asa cum am raspuns la intrebarea anterioara. happy

| Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends a răspuns (pentru LoveSleep):

Poate picior de stea de mare

| untu a răspuns:

Te-ai bucurat degeaba! Cum poti sa mergi in tarile aflate in conflict si imediat din clipa in clipa va incepe razboiul! Te au fraierit cei de la concurs! Nu poti sa calatoresti pe acolo, ca nu esti in siguranta, ca s-ar putea sa-ti pierzi viata acolo! Informeaza-te pe siteul www.mae.ro sau descarca aplicatia pe smartphone,, Calatoreste in siguranta''!

| Marieta_Roxana_2000 a răspuns:

Aleg Siria. Nici decum Coreea de Nord!

Întrebări similare