Daca ma duc in Coreea de nord, stau inchis in camera de hotel timp de 2 saptamani. xD
Deci mergand pe strada regulamentar ai sansa sa o puclesti vine un prost cu viteza si da cu masina in tine
deci daca as merge in amandoua si mas intoarce intreg inseamna ca mai am mult de trait
Asta, dacă nu ți-l confundă cu un fruct de mare, încât să rămâi fără el. ))
Nu se știe, poate că ți se oferă 'cadoul' pe una din străzile României! Nu în Coreea, nu în Siria, nu pe Times Square. : ))
Coreea de Nord si ma dau peste cap sa ma intilnesc cu da big boss. Nu de alta, dar as avea niste sfaturi bune pentru el. Nu vi le spun, oricum.
Pai dintre acestea doua mai bine aleg sa fiu presedinte si nu imi mai dau demisia asa cum am raspuns la intrebarea anterioara.
Poate picior de stea de mare
Te-ai bucurat degeaba! Cum poti sa mergi in tarile aflate in conflict si imediat din clipa in clipa va incepe razboiul! Te au fraierit cei de la concurs! Nu poti sa calatoresti pe acolo, ca nu esti in siguranta, ca s-ar putea sa-ti pierzi viata acolo! Informeaza-te pe siteul www.mae.ro sau descarca aplicatia pe smartphone,, Calatoreste in siguranta''!
Meme10Meme întreabă: