anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.
. Pentru ca diseara o sa fiti ocupati cu sarmalele sau o sa luati sticla lui Flav din avatar, strig catalogul acum si o sa-l strig si de anul Nou, Craciun fericit colegii mei de TPU.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Am ajuns prima în clasă pentru strigarea catalogului.
Ura.
Crăciun fericit alături de cei dragi ție și multe împliniri sufletești.
Cu drag.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prezent si cu sticla din barul personal. Asta stiu ca are in ea ce scrie pe eticheta, adica whisky de calitate superioara, doar ameteste nu omoara. Ptiu ce poiat sint devil

| unicka a răspuns:

Craciun fericit si tie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumim, din toata inima la fel si tie impreuna cu cei dragi, dar lasa sticla lui Flav acolo. E cu dedicatie.

| Dara a răspuns:

Multa sanatate si tie, numai bucurii si un Craciun de vis.

| Flav a răspuns:

Ce aveti cu sticla mea?crying
Oricum nu va dadeam nimic din eahee hee acum se bea vin sau tuica fiarta sa ne incalzimwinking. Eu unul acum, sunt indopat de soric si de putin vin si trebuie sa mai ies si-n oras sa ma vad cu cineva. Desigur, bunatatile vor curge in continuare.hee hee
Craciun calduros tuturor, si-n primul rand, alaturi de cei dragi, fiindca asta conteaza cel mai mult si-l face asa de valoros.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ne traiesti coane Flav si sa ne colinzi si maine.

| club13medicalstuff a răspuns:

Uite aici un link cu mai multe urari de craciun http://mesaje-si-urari-de-craciun.blogspot.com/