Urasc profii comunisti, care nu dau 2 bani pe studenti, care nu vor decat sa le cumperi cartile pentru a le mari bugetul propriu.
Urasc ipocrizia, persoanele cu 2 fete, care nu au o verticalitate.
Urasc oamenii care nu-s parolisti, care intarzie cu nesimtire si nici macar nu anunta c-un simplu sms. Mi se pare ceva de bun-simt asta.
Urasc cand ma trezesc dimineata si ma fac dobitoc ca nu m-am asigurat de seara ca am cafea.
Urasc sa vad pe strada persoane care scuipa seminte, care arunca pungi sau chiar si chistoacele de tigara.
Urasc emisiunile regizate, de-un show grotesc, penibil. Mai rau e ca au si rating!
Urasc fetele care se cred domnisoare cochete, care chiar cred ca au ceva in capul ala, care se cred frumoase, sexy si mortale.
Urasc oamenii care dupa 2-3 beri se transforma, care incep sa vorbeasca bullshit-uri, din povesti, exact ca un virgin despre vagin.
Urasc cand cineva incearca sa-mi impuna ceva, fara sa-mi ceara parerea, fara sa-mi respecte gustul si opinia.
Urasc sa ma duc la stadion si sa vad cum aceiasi suporteri care tin cu echipa mea, injura echipa adversa fara niciun motiv, in loc sa-si incurajeze proprii jucatori!
Urasc ''pitiponcii'', ''cluberii'' care dupa doua joint-uri cred ca tot clubul e a lor.
Urasc t. i. g. a. n. e. a. l. a din autobuz sau tramvai, impingeri, brate, coate. Urasc pe cei ce intreaba ''cobori la prima?'' desi se vede clar ca le-ai face loc, dupa faptul ca oricum coboara dupa 2-3 statii.
Urasc haosul, galagia din capitala si traficul infernal.
Urasc cand vad politicieni la t. v. vorbind de legi, dar si de legi morale, cand scrie pe fruntea lor cu majuscule: CORUPTI!
Urasc sa vad ca autoritatea in Romania nu-si face treaba cum trebuie, ca nu suntem toti egali in drepturi.
Urasc fitele, urasc cluburile de elita unde-i vezi pe toti care au venit sa-si etaleze hainele sau gajica.
Urasc oamenii care merg pe strada de spui c-au batut 3 cartiere la un loc si nu incapi de ei.
Urasc minciuna, nu suport nici cea mai mica minciuna, prefer adevarul mereu, oricat de dur ar fi.
Urasc sa ma duc in oras, in vreun restaurant si sa vin cu hainele pline de fum de tigara. Nu pot bea un suc sau o bere fiindca sunt inundat de vesnicul fum, de spui ca inot. Nu mai pot purta a doua oara aceleasi haine.
Urasc oamenii care insista, care nu pricep ca NU VREAU, NU DORESC, indiferent de ce-mi spui. Si nu simt ca dau de interpretat ca nu-mi place, tot insista crezand ca totul se invarte din punctul lor de vedere.
Urasc...***, urasc atat de multe. Inchei aici, ca nu ma mai pot opri.
Hm.grea intrebare, dar sa incerc sa ti raspund:
Urasc minciuna, ipocrizia, falsitatea pe care le inatalnesc la unele persoane. Cam atat! Nu vrei sa pui si o postare cu ce iubesti? Ar fi mai frumoasa cred.si mai vesela!
Urăsc minciuna, trădarea, ziua de luni (pentru că e prima zi a săptămâniii ), îmi urăsc câţiva foşti colegi... urăsc să mă plimb singură, urăsc să fac curăţenie (degeaba, pentru că tot se face murdărie), urăsc să mă trezesc la 7 dimineaţa şi cam atât.
Urasc cafeaua fara o tigare langa ea.
Urasc minciuna.
Urasc ziua de luni si noaptea de duminica.
Urasc faptul ca trebuie sa ma trezesc la 6. 20 dimineata.
Urasc sa fac mancare, sa spal, sa fac curat.
Urasc soacrele de baieti!
Urasc profitorii, tradatorii.
Urasc faptul ca ma enervez f repede, ca nu pot sa fiu diplomata si dau tot afara din mine, lumea spunand ca sunt cam nebuna.
Urasc pe cumnata mea.
Urasc multe lucruri. Uneori chiar si pe mine.
Iubesc catelusul meu cel scump, il iubesc din toata inima, iubesc animalele in general.
Cam multe lucruri de urat . Urasc un singur lucru - prostia omeneasca, pe toate pot sa le trec cu vederea, doar acest lucru nu. Din pacate sunt si pe TPU specimene cu aceasta calitate, dar pe acesea nu le urasc, ci le ajut sa gaseasca unele raspunsuri. Restul comunitatii - respect!
Pai sunt unele lucruri p care le urasc si eu din cele p care le-ai spus tu.deci sa incepem:
urasc si eu cafeaua fara o tigara langa ea
urasc si eu sa mananc singura
ureasc si eu diminetile deoarece si eu trebuie sa ma trezesc f devreme
urasc faptul ca d multe ori nu am timp d aproape nimic
urasc faptul ca sunt mereu p fuga
urasc si eu minciuna(nici eu nu suport sa fiu mintita in fata si asta pentru ca eu nu stiu sa mint si din mom ce eu sunt sincera ma astept ca si cel care vb cu mine sa fie sincer)
urasc fitele(mai ales la fete. urasc fetele care sunt machiate strident cu o tona d fond d ten, cu un kg d negru la ochi si ruj roz aprins p bune)
urasc rozul(nu am nici o haian roz)
urasc sa merg cu autobuzul deoarece mereu e aglomerat
urasc sa stau si sa astept dupa cineva care nu e punctual
cam atat urasc eu.hai ca nu e atat d lunga lista
Urasc singuratatea, urasc ca trece timpul atat de repede, urasc sa ma trezesc dimineata si sa nu mai stiu ce am visat, urasc zilele de duminica, si cele de luni, urasc sa ma sune cineva noaptea si sa ma trezeasca, urasc cand nu'mi spune nimeni buna dimineata...ar mai fi multe daca as sta sa ma gandesc mai bine
Invidiez urile furtunoasei tale tinereti si ma melancolizez gandindu-ma la cele ale propriei mele perioade de tinerete.Acum nu mi-a mai ramas decat o singura ura:din toata fiinta mea urasc certitudinea ca nu exista nimic dupa moarte.As vrea din tot sufletul sa cred in reincarnare, intr-o promisa inviere sau macar in existenta vesnica a sufletului intr-o alta dimensiune. Dar ma apasa ca o stanca de neclintit certitudinea ca viata este ca o lumanare ce si-a consumat toata ceara sau in cara cineva sufla si se stinge.Si-mi urasc aceasta certitudine, capatata nu stiu de cand si nu stu de unde, si care nu-mi lasa nicio speranta.Fiindca tare mi-as dori sa pot reveni vreodata in aceasta minunata lume cu toate luminile si umbrele sale...
Urasc faptul ca nu ma hotarasc foarte greu, si de cele mai multe ori, o aleg pe cea mai proasta. Urasc oamenii prefacuti, urasc misoginii, urasc departarea(asa cum a zis si @margo).
Si multe altele. Aaa si urasc faptul ca ma loghez asa greu pe TPU
Nu sunt tipul care poartă o ură prea mare nici asupra acestor fel de lucruri, deoarece dacă le bag în seamă ajung şi eu la o ură obsesivă. Pur şi simplu ignor chestiile ce nu îmi plac şi mă gândesc la ceva frumos, iar când o astfel de chestie chiar nu o mai pot evita (referindu-se la fiinţe umane), îi fac să plece, lovindu-i acolo unde îl doar pe orice prost: orgoliul.
Mănânc eu cu dumneavoastră, poate sunteţi fratele meu care vine din viitor. Dumneavoastră aveţi vreo 23 de ani iar eu... 12. Cine ştie? Urăsc când cineva nu are încredere în mine, urăsc ziua de luni, urăsc minciuna, urăsc şi ziua de joi pentru că am sportul, urăsc beţivii, urăsc că l-am iubit, urăsc ceaiul cu zahăr, urăsc pentru că ei mi-au distrus lumea, visele şi cerul cu stele şi urăsc toţi oamenii care spun că inima e o jucărie. Totuşi, hai să fim mai optimişti... Te pup!
Urasc sa mi se spuna ce sa fac
Urasc sa fiu inteleasa gresit(desi m-ai gresc si eu, dar trebuie sa recunosc ca ma deranjeaza)
Urasc ora de chimie
Urasc sa stau in casa, ajungand cu lenea pana peste limite
Urasc sa stau dimineata in pat(as dori sa ma imbrac repede si sa trag o fuga prin parc)
Urasc persoanele mult prea directe, care dau in nesimtire
Urasc sa stau la coada
Urasc autobuzul
Urasc momentele cand devin nostalgica
Urasc cand ma cert cu prietenii.
Foarte multe lucruri imi sunt neplacute, dar ma rezum la atat deoarece in restul situatiilor mai depinde si de starea mea .
Urăsc profitorii şi superficialii.
Urăsc propovăduitorii religiilor.
Urăsc manelele.
Urăsc muzica fără mesaj (house, dance, trance... toate alea!).
Urăsc nunţile şi înmormântările dar deopotrivă învierile şi cumetriile şi toate alea-alea.
Urăsc prostia crasă ridicată la rang de virtute.
Urăsc femeile care au senzaţia că totul se învârte în jurul organului lor genital.
Urăsc bărbaţii care se cred mai tari şi mai mari dar fac pe ei şi dacă-i iei tare nu ştiu cum îi cheamă cu buletinul în mână.
Urăsc ţigările lights, extra-lights, menthol, slims şi alte non-ţigări.
Urăsc să vorbesc la telefon dacă nu am ceva clar de comunicat.
Urăsc copiii de bani gata care au "probleme".
Urăsc monotonia.
Urăsc moralitatea şubredă şi ipocrizia (tare bine merg mână în mână).
Şi-ar mai fi dar urăsc să scriu prea lung şi monoton
Eu nu mai urasc nimic. Uram candva insa mi-am dat seama de inutilitatea sentimentului: energie negativa si timp pierdut aiurea.
Nu urasc: daca ceva nu mi se potriveste, devin indiferenta.
Urasc faptul ca ma impiedic mereu de orice
Urasc ca niciodata nu pot sa gasesc pixurile unde le-am pus seara trecuta
Urasc cand mi se zambeste fals
Urasc cand il am ca partener de proiect de Gica Contra
Urasc sa mi se zica cand am talent cand e clar ca totul e munca
Urasc zilele in care nu e nici soare si nici nu ploua.Ca acum
Urasc exact noaptea de duminica si dimineata de luni in rest, sunt pasnica cu ceea ce e in jurul meu
anonim_4396 întreabă: