| Markusfrtt a întrebat:

Urasc sa vad oameni care lovesc animalele. Am vazut oameni care abandonau pui de catei, alti ii aruncau in rau( de astea n-am vazut, dar au fost cazuri la mine in zona).La fel se intampla si cu pisicile. In ziua de azi oameni nu mai stiu ce e mila, ce inseamna sa iti fie mila. Am vazut un video pe net, care pur si simplu m-a lasat masca. O tipa arunca pui de catei in rau si mai si radea. Cum sa faci asa ceva? Uras oameni astia. Daca oameni au dreptul la viata, de ce nu ar avea si animale? Noi avem un suflet la fel au si ele. Unele animale duc lipsa puilor/ cateilor si asa mai departe. Cum s-ar simti o mama ca cineva sa-i ia copiii? Normal ca nu bine, ar fi sfasiata de durere. Chair nu-mi pot da seama cum de au o inima asa rece. Cum pot face asa ceva de parca ar fi o joaca? Credeti-ma ca, cand vad cate un video de asta in care animele sunt batjocorite, lovite, si chiar ucise, imi vine sa plang si in acelasi timp daca persoana respectiva ar fi langa mine, as fi in stare sa o ucid. Omul a fost, este si va fi cea mai mare greseala a naturi. Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Oamenii sunt mai animale decat bietele vietati. in facebook am citit odata asa ceva:
"cu cat cunosc mai mult oamenii cu atat iubesc mai mult animalele".
cata dreptate avea acea persoana...

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Nici eu nu accept asa oameni.Stiu oameni care au aruncat pisicuti si catei in riu si este oribil.De la om te poti astepta la orice dupa ce am citit o carte bazata pe lucruri reale care s-au petrecut prin alte tati arabe mulsumane nu tin minte precis am inteles ca omul pate fi o greseala de al lui Dumnezeu. Femeile areu considerate ca niste cirpe. Tatal is ucidea fica doar din cauza ca era lenesa, sau ca a vorbit cu un baiat, sau doar din motivul ca la privit ceea ce lor nu li se da voie.Le puteau omori in mijlocul drumului si nimeni nu faceau nimic era ceva normal.Pai daca asa fac cu copii lor la ce te astepti, sa aiba mila de niste mici animalute? Animalele au mai multa inima si suflet decit oamenii.