Nu am cum s-o schimb pentru ca sunt o persoana obisnuita, dar am metodele mele de a trai bine in viata.
Ascultand Susanu si Nicolae Guta - Cicki cicki?
(puke)
Ce treaba are muzica cu asta? Omul nu se caracterizeaza dupa ce asculta ci dupa cum il vezi si ceea ce face.
Asta inseamna ca atunci cand asculti acel gen de muzica tu de fapt nu asculti ci pretinzi ca este doar un zgomot neplacut?
Poate esti batut in cap si nu trebuie sa te superi dar fiecare din noi avem libertatea in viata de a alege, nu suntem sclavii nimanui si nimeni nu are autoritate de a da ordine la libera alegere.
Sincer,da.Dar când vine vorba de schimbat, să o modelez numai după preferinţele mele(cum deja au făcut şi alţii înaintea mea)...risc să creez un rahat şi mai mare, deci e mai bine să trăieşti cu speranţa(iluzia) că mai există moralitate undeva. Ştii cum se spune..."ne hrănim cu iluzii".
Da. Vreau sa ne tinem toti de mana si sa fumam mare cui, de aici si pan' la Polu Nord.
http://www.youtube.com/watch?v=HhZ6s618Ico
Nu imi place sa generalizez. Nu pot sa spun ca urasc lumea, doar ca nu sunt multumita, nu pot folosi termenul "ura". Da, daca as putea as schimba-o in bine, bineinteles. Daca nu suntem toti la fel asta nu inseamna ca trebuie sa ne uram intre noi.
N-o urasc, dar nu imi place. Nu vreau sa se schimbe, vreau sa plec eu si lumea s-o duca tot mai rau. Cei care nu imi plac sunt cei care cred ca binele lor pe termen scurt o sa le aduca bine, asa ca taie in stanga si in dreapta, de fapt o sa le aduca doar rau, asa ca trebuie lasati sa invete. Sa nu-i ridici cand pica, dar nici sa nu-i atentionezi, sa invete pe pielea lor.
In fiecare zi in inima unor indivizi poate exista dorinta de a schimba lumea.Insa altii se multumesc asa cu este ea.Niciodata nu e perfect! Pana la urma te multumesti exact asa cum este ea!
Intotdeauna e loc si de mai bine...lumea asta nu-i perfecta,dar deocamdata sa o lasam asa cum este! Caci daca o schimbam brusc, ne va fi noua greu sa ne adaptam, noi ramanand la fel. O adevarata schimbare poate dura si sute de ani...ce conteaza e ca s-a schimbat treptat! Si nu te mai gandi daca oamenii vor sa o schimbe, uita-te in trecut si ai sa vezi ca totul s-a schimbat de atunci.dar treptat, nu pentru ca a vrut lumea!
Nu se poate zice chiar ca "urasti lumea", dar pot sa zic ca nu sunt in totalitate multumita! Toata lumea ar vrea sa o schimbe dar nu se poate. De preferat ar fi sa ne multumim cu ea asa cum e.Niciodata nu se stie ce "lume" ca fi pe viitor!
Da, in multe cazuri pentru mine lumea este ca o curva, dar in unele momente este ca o domnioara perfecta pentru mine, de as vrea s-o schimb lumea asta, sa putem avea toti parte de tiot ce ne dorim fara sa existe saraci si bagati, funda
Sincer....cateodata mi-e rusine ca fac parte din lumea asta.si alte dati apreciez omul pentru mintea lui sau pentru creativitate.Alteori as scutura chiar eu pamantul de tot ce e rau.incerc sa nu am des stai de genul fiindca ma consuma prea tare si. ma gandesc si la mine pana una alta.
crazyinlove întreabă: