| Lotte a întrebat:

Urgent!
Am nevoie de un rezumat la Tess D'urberville de Thomas Hardy...Si pe net nu gasesc deloc si deja am inceput s-a cam intru in panica...Eu am citit cartea acum ceva timp, stiu ce se intampla in ea ( in mare...) dar profei de romana nu o sa ii convina asta... ea vrea rezumat cam la fiecare capitol... Dar ma gandeam ca daca pe net gasesc un ezumat destul de detaliat, ar fi super... Dar treaba e ca nu gasesc...

10 răspunsuri:
| Lotte explică:

Ar fi fost mai bine in romana... dar oricum pot sa il traduc happy Merci oricum

| Lotte explică:

@adina
Nu e tarziu raspunsul happy
Eu abia am venit acasa si probabil ca de-acum in colo o sa ma apuc de rezumat.Merci mult!

| Lotte explică:

@catalinaduta
Asa vreau si eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este pe net, am verificat eu.Mergi pe google.com,dai search "tess of the d'urbervilles summary wiki" si acolo gasesti.in engleza il vrei, nu? Daca nu merge, da-mi mesaj si ti-l fac eu maine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca e cam tarziu raspunsul meu...Pe viitor, daca mai ai nevoie de vreun rezumat, il gasesti pe sparknotes, foarte dragut, cu caracterizari, cu plot, cu toate...Tot in engleza...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sparks notes. www.sparknotes.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cauta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de dificilă situatia ta, dar cred ca poţi face faţa! Pe internet exista dar varianta scrisa in limba engleză! Ia-o asa cum e si daca te descurci la engleza tredu-o! Daca nu, poti contacta o cunostinta care se descurca si ar putea sa te ajute sau cu programe de tradusă...Chiar si pe google poti traduce sa stii!( google traducere)...Astfel te poti descurca. mult succes!

| matza96 a răspuns:

Vreau si eu tess d'urbervilles rezumat in limba romana cam de o pagina jumate 2 daca se poate va rog fromos:X dati add la id only_starisck daca aveti ceva pentru mine

| catalinaduta a răspuns:

Am si eu nevoie de unrezumat detailat de la tess... intr-o saptamana il vreau urgent pe parti sau capitole pe net nu am gasit nimica