| TangerineP a întrebat:

Urgent! Please Help!
Maine va fi o discoteca si ne-am gindit cu prietenele sa mergem sa ne distram un pic.Problema e ca incepe la 9 seara... si sunt convinsa ca parintii nu ma vor lasa!
Eu am 17 ani si nu am mai fost la discoteca de cind ma tin minte.
Eu am incredere in mine si stiu ca nu voi bea sau ma voi droga sau chestii de genu'...
Pe celelalte fete le lasa la disco)in plus parintii mei le cunosc bine pe prietenele mele.
Ideea este ca are rost sa le spun parintilor adevarul sau minciuna e mai potrivita?

1 răspuns:
| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Salut!
Uite cam cum merge treaba: explica-i mamei ca vrei foarte mult sa mergi la discoteca. N-ai fost in viata ta si esti tare curioasa. Mori de nerabdare si vrei foarte mult. Spune-i ca iubirea inseamna si incredere(daca te iubeste, va avea incredere ca nu vei bea sau te vei droga) si spune-i ca mergi cu prietenele tale cele mai bune. Povesteste-i cum te vei distra, cat de fericita vei fi si spune-i cat de suparata ai fi sa stai acasa degeaba, daca nu au nevoie parintii de tine sau n-ai nicio tema urgenta/examen/test/teza etc.

Acum s-o atingi la coarda sensibila: Spune-i ca si ea probabil a fost la discoteca in tinerete si...sa fim seriosi! S-a distrat si n-a interesat pe nimeni ce dracu face acolo laughing Spune-i ca odata-n viata esti tanar si nu te vei distra la 30 ani ca la 17 ani si ca viata merita traita. Viata este asa de scurta...
Mai spune-i ca daca ea a avut dreptul de a se distra, tu de ce nu-l ai? Fiindca le este frica ca vei ajunge in spital in coma alcolica sau la politie pentru consum de droguri? Sa fim seriosi...
Sunt parinti. TREBUIE sa inteleaga.

Si acum mi-am dat seama ca asta va avea loc Miercuri seara la ora 9. Deci in timpul saptamanii... A doua zi ai scoala. Asta cred ca e problema. Spune-i ca ai religie, sport, civica, mai baga niste ore de biologie, acolo, ore neimportante pentru care sa lipsesti.winking
Stiu sentimentul, dar mama mereu m-a sustinut sa ma distrez. Ma enerveaza genul de parinti "nu te las la club/discoteca ca cine stie ce faci"

Sper ca te-am putut ajuta. May the Lord be with you >big grin