Http://www.lauraadamache.ro/......ffins.html
http://www.teoskitchen.ro/2012/01/cinnamon-rolls.html
http://www.teoskitchen.ro/2012/02/cupcakes-cu-ciocolata.html
http://www.foodstory.ro/reteta/un-desert-cu-personalitate-briose-purpurii
http://www.foodstory.ro/reteta/clatite-americane-pancakes
http://www.foodstory.ro/reteta/briose-cu-vanilie
Sper ca te-am ajutat!:)
Funda?;)
INGREDIENTE
Avem nevoie de:
1 pachet foi de placinta din comert
1 pachet branza de vaci (250 gr)
200 ml smantana
2 oua
zahar
2-3 pliculete zahar vanilat
coaja de lamaie rasa
stafide (optional)
ulei pentru uns foile
MOD DE PREPARARE RETETA PLACINTA CU BRANZA DE VACI
Am lasat foile sa se dezghete la temperatura camerei, apoi le-am desfacut una cate una. Intre timp am tapetat tava cu hartie de copt, apoi am trecut la asezat foile in tava, ungandu-le pe fiecare cu ulei.
Am procedat asa cu jumatate din foi (acestea constituind baza placintei mele).Am adaugat umplutura de branza (am mixat bine branza cu smatana, ouale, zaharul, plicurile de zahar vanilat si coaja de lamaie--n-am avut stafide, de data asta). Urmatoarea operatiune a fost sa "invelesc" branzica, asa ca am intins peste ea restul de foi de placinta ramase, si pe care le-am uns din nou cu ulei (foaie, ulei, foaie, ulei etc), inclusiv pe ultima
Am dat placinta la cuptor pana s-a rumenit, iar toata casa mea s-a umplut de aroma!
Iar dupa ce s-a racit, am portionat-o si am servit!
mirceapascutiu întreabă:
Rinorac7928 întreabă:
RAY întreabă: