Nu tot ce se difuzeaza este adevarat.Astea sunt facute pentru a face rating" " la discovery in rest..Da..se poate sa fie si adevarat(anumite cazuri) dar acolo intervine mult categoria"religie", si nu ne adancim.Insa EL nu a uitat de acele suflete insa nu si-au putut gasi odihna inca.
Si eu le-am vazut pe toate...producatorii de la Discovery nu mai stiu cu ce prostii sa umple canalul...
Urmareste cineva Fenomene stranii pe discovery? eu nu urmaresc pesudo stiinta
ca sunt basme, imaginatia omului
Eu urmaresc emisiunile si chiar imi plac. Nu stiu ce sa mai cred, daca tine mai mult de fictiune sau de real...Mai stii că nu-i adevarat ce se intampla acolo? Îmi plac cazurile dezbatute. Mă interesează ce se intâmplă, urmaresc până la final...
Parerea mea,fara insa a o putea sustine cu argumente solide,este ca totul este legat de inchipuirea noastra, pe fondul unor idei preconcepute, a unor labilitati psihice, a mediului social si influentate de "baia" de radiatii in care se scalda creierul nostru, atat naturale cat mai ales artificiale.Eu am fost intr-o astfel de casa si nu am constatat nimic.Eram insa covins ca nu voi constata. Poate din acest motiv nu am reactionat.
Nu, Dumnezeu nu uita.
Totusi nu Dumnezeu este prezent in locurile acelea... altcineva.
Locurile sunt bantuite de oameni care au murit si nu-si gasesc linistea. Ce ar putea face Dumnazeu?
Traiesti in ceata fetito
Parerea ta