| maya_7683 a întrebat:

Urmariti cu atentie, meditati si raspunde-ti, va considerati o persoana puternica?
http://www.youtube.com/watch?v=GarWYVF6CKA

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Am reflectat: ce scrie acolo descrie o persoana cerebrala in defavoarea emotiei, o persoana analitica, blanda, cu tendinta de resemnare si care se autosugestioneaza intr-o gandire pozitiva. Uneori astfel de persoane apar celorlalti ca fiind puternice interior.
Eu cred ca forta interioara a unei persoane sta in impactul exercitat asupra celor din jur. Spre exemplu, cei care influenteaza generatii intregi si raman un reper chiar dupa ce au disparut. Restul e doar o chestie de perspectiva si experienta.

4 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Eu am o alta viziune despre putere!
Puternica este persoana care spune cand are probleme, si cere ajutor cand nu gaseste singura solutii. Puternica este acea persoana care stie ce defecte are, dar este hotarata sa lucreze cu ele. Care isi cunoaste limitele, dar incearca mereu sa le depaseasca, pe cat posibil, desigur. Puternica, este acea persoana care poate fi fericita, chiar si atunci cand nu iubeste (fac referire la iubirea de cuplu).
Nu trebuie sa zambesti mereu ca sa pari puternic, trebuie sa fii multumit de tine si atunci cand esti trist. Asta inseamna sa fii puternic, dupa parerea mea.

| mariaw a răspuns:

A fi puternic inseamna a arata bucurie cand nu o simti.asta alaturi de inca vreo 2 nu-si au locul aici. S-ar crede mai degraba ca aici e vb de fatarnicie

| Deeiu a răspuns:

Da, asa este!
A iubi, inseamna sa fii puternic
Daca iubesti, trebuie sa stii sa faci fata durerii care te poate darama in orice secunda atunci cand persoana iubita iti spune:"S-a terminat!"
Inseamna sa ai sufletu` incarcat cu probleme, dar tu inca poti zambi.
Inseamna sa ramai in picioare si sa supravietuiesti atunci cand simti ca ceru` iti va cadea in cap
Da, ma consider o persoana puternica!
Peste orice problema trec cu calm, stiu sa zambesc atunci cand lacrimile mai au putin si imi uda chipul, atunci cand cad rad si ma ridic, cu gandu` ca putea fii si mai rau...
Trebuie doar sa ai incredere deplina in tine!
Eu simt ca ma cunosc cel mai bine, si ma iubesc cel mai mult pe lumea asta(desi suna un pic egoist), cum altii nu se gandesc la mine, nu vad de ce as faceo eu...lumea e atat de parsiva, de falsa!
sad

| andalu a răspuns:

Nu numai ca nu ma consider, chiar nu sunt,,, Deeiu' poate a iubi inseamna sa fii puternic, insa de fapt ce vrea sa spuna aceea fraza pe care ai extras-o tu din filmuletul postat de Maya este ca esti puternic daca esti fericit iubind chiar daca iubirea nu iti este impartasita! In unele fraze ma regasesc, de ex : " a fi puternic inseamna a consola pe cineva chiar daca de fapt tu esti cel care trebuie sa fie concolat" insa in majoritatea nu,,, si oricum nu am nevoie de niste fraze prin al caror raspuns sa mi se 'spuna' daca sunt sau nu puternica. Pot realiza singura ca nu sunt,,
oricum, frumos filmulet