| mentholinks a întrebat:

Urmeaza sa merg la o clinica unde e o psihoterapeuta de care imi place. Cum a-s putea sa ma dau la ea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi zici că vrei să vă cunoașteți mai bine... după ce se încheie ora alocată psihoterapiei. smug

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

laughing))
Mai bine sa nu

| mentholinks explică (pentru SilentRain):

De ce mai bine nu? Sa ma dau la tine? Dar tu esti departe..lacrima

| SilentRain a răspuns (pentru mentholinks):

Stai la rand, eu nu frâng inimi ci gâturi /coloane /oase big grin
Nu ai cum sa îți combini terapeuta bro, clar o să te plasez la altcineva când situația devine "amoroasă "

| Nirvanaaa a răspuns:

Eu zic sa renunți de pe acum laughing ca nu prea sunt șanse la locul de munca al ei sa se lege ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu m-am dat la o profa psiholog, de doar 25 de ani, era ușor laughing doar mă comportam frumos cu ea și mă gândeam că își spune în gândul ei (mmmm, ce as vrea sa i-o gust laughing și apoi, mă comportam frumos până ea mi-a pus un zece la istorie, că doar e profa de istorie și diriginta noastră și psiholog școlar. Dar mai bine, daca are peste 35 de ani, FUGI!
"Atenție, aceasta este o simplă parodie și nu are scop de a jigni sau a ofensa pe cineva"!

| tasr123 a răspuns:

Chiar daca o faci, e degeaba, cel mai probabil o sa spuna ca nu e interesata, intr-un mod politicos, si apoi e posibil sa te trimita la alta persoana.