nony
| nony a întrebat:

' Utilizatorii își oferă reciproc soluții la problemele cu care se confruntă, împărtășind între ei cunoștințele și experiența proprie. Astfel, în august 2011, utilizatorii TPU.ro, în număr de peste 230.000, au generat aproape 970.000 de întrebări și 4, 8 milioane de răspunsuri, timpul mediu de răspuns pentru o întrebare fiind de circa 15 minute ' sursa : Wikipedia.

Acum, după aproape 10 ani sunt :

Utilizatori: 1.406.387
Întrebări: 3.694.984
Răspunsuri: 16.107.404
Întrebări cu răspuns: 95%
Timp mediu de răspuns: 11 minute
Sursa : Statistici TPU

... Fac parte din ' geneza ' acestui site și-mi place să cred că am contribuit într-o măsură infimă, direct sau indirect, la aceste cifre. Mi-am dedicat ani din timpul liber pentru el și nu-mi pare rău, nicio secundă. Îmi amintesc că prin 2010 site-ul se putea compara cu un adevarat câmp de luptă - haotic, tumultos, crâncen, atât de frumos și interesant.
Nu am făcut-o vreodată și aveam o datorie veche de plătit : Mulțumesc echipei TPU pentru răbdarea pe care au avut-o cu noi, pe vremea aia, când se nășteau ratingurile, când totul era volatil și cu potențial nelimitat.

Vă doresc sărbatori fericite și liniștite alături de cei dragi!

Care sunt asemănările și care sunt diferențele dintre TPU de acum 10 ani și cel din prezent?!

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

N-am cum sa-ti dau date de acum 10 ani, dar, fata de acum 3 ani, TPU este o idee mai rapid, probabil au facut upgrade de hardware, in rest, nu-mi amintesc sa existe cine-stie-ce schimbari semnificative.

| Catrice a răspuns:

Și eu care credeam că ți-ai scris testamentul...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Multumim ca ne-ai nonorat cu prezenta si acest mesaj happy si prin urmare si pe tine, ca ai contribuit la acest site si faci parte din aceasta comunitate.

Sarbatori fericite sa ai! Multumim si multumesc!

Asemanari si diferente... oh, ar fi si multe si putine, poate ca idee principala, la fel ca in cazul evolutiei si avantului tehnologic in intreaga lume, poate... certurile infinite dintre persoane sad