Pe mine si familia mea ne-a avectat foarte mult si daca intorc capul vad multa lume stresata, distrusa, sunt familii care s-au despartit din cauza crizei, este foarte greu, pentru ca majoritatea avem rate la bancii asta e marea problema
Nu... poate pe parinti... dar nu stiu...si nici nu imi prea bat capu`... mi se pare ca criza asta e doar de forma.
Buna, pe mine nu m-a afectat de nicio culoare, poate pe parintii mei, dar pe mine nu, pentru ca nu am un serviciu, nu am sot, nu am copii sa imi fac griji, toate la timpul lor!
Bravo Adina, cati ani ai? Tu vad ca deja esti ``perfecta`` n-ai nici un defect, eu inca nu-s asa de perfect, dar stii tu oare 2 limbi straine de exemplu ca sa ma judeci tu pe mine?
Auzi mah ``Enigma`` eu n-am venit aici pe TPU sa gasesc nod in papura, eu pot sa ma lipsesc si de tine si de TPU, nu stiu cine ti-a cerut parerea.
Auzi mah ``Enigma`` stii tu mai bine care e limba mea materna, se vede ca stai in Romania, da stai bine acolo ca unu ca tine nici nu merita sa treaca granita sa polueze aerul prin alte tari. Poti sa zici orice ca nu-ti mai raspund.Desteptul cedeaza intotdeauna.
@stillavirgin31m ne luptam in sabii? Sau ne laudam, care e mai tare? Ti-am raspuns la intrebare, that`s all. In fond, la ce bun sa stii limbi straine cand nu o stii pe a ta?
Nu te supara prea tare, ti s-a atras atentia doar sa te corectezi. Lasa varsta la o parte ca pe aici nu ne pasa de varsta, suntem toti egali.Nu sunt perfecta, dar vroiam sa iti atrag atentia la ce stiu si eu, poate te ajuta.
Data viitoare, numara pana la 10 inainte sa raspunzi.
Stillavirgin31m-scuza-ma, insa rationamentul tau este unul de gradinita.Stiu persoane care nu au luat nici bac-ul, insa cunosc la perfectie 2 limbi straine. Ce ai dorit sa spui cu acea afirmatie? Gramatica limbii romane se invata pana in clasa a opta, din cate imi amintesc eu.
Virginu', o cunosc pe adina si e minunata si ai dat-o-n bara din nou ( ca m-am mai intalnit accidental cu postarile tale). E profa de engleza, frate. Era delicata atunci cand iti atragea atentia ca esti agramat irecuperabil. Gramatica ( vorba enigmei) se invata in frageda pruncie, iar apoi, in timp, daca o consolidezi a la vanghelie, devine mult mai greu s-o corectezi.
Ooooo...domnul uleidemaslinevirgin...ne intalnim din nou. Nice to see you again, my dear agramat. Pe mine m-a afecteaza m-ai mult decat criz-a economic-a criz-a de cratime puse unde l-e e locul, criza de limba romana scris-a corect...cam astea m-a afecteaz-a...
PS: Am decis sa raspund in dialectul agramat al limbii romane pentru a ma putea face inteles. Multumesc pentru intelegere celor carora gramatica nu le rupe pixul, ci il face sa scrie mai repede.
@domnule virgin il ale gramaticii, ai dreptate, si-a cumparat diploma, insa a cumparat-o cu inteligenta ei, nu cu bani.Nu esti in masura sa acuzi din moment ce tu scrii execrabil in limba romana.Mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica si ti-ai corecta scrisul in loc sa acuzi o persoana cu mult peste nivelul tau.
Domnul,, virgin'', stai ca nu te inteleg. Ce legatura are faptul ca tu esti un agramat cu PDL?
Yupiii! Am inteles.Esti de la Vanghelie din partid, de la el ai invatat sa scrii si sa te exprimi in acest mod cocalaresc. Abia acum imi dau seama ce zace in PSD.Sau probabil ca esti de la PNL? Asa, fa-i de rusine, pai ce, numai PSD sa aiba agramatii lor? Coboara stacheta si la excrocul de Patriciu in partid.Insa vezi ca aia se masturbeaza in fata webului.
Si acum sa revenim la oile noastre,, dl Becali'':
Hai sa vedem cine este mai nesimtit.Adina iti spune ca scrii execrabil, insa destul de politicos, iar tu ii raspunzi ca stii sa vorbesti doua limbi straine si ca ea si-ar fi cumparat diploma.Ai? Unde este nesimtirea? Si imi dau seama cum cunosti si acele doua limbi, daca de cea materna nu ai habar. Ce-mi plac agramatii care afirma ca sunt de la PSD sau de la PNL.Creste inima in mine.Auzi,am si eu o intrebare:
Vanghelie va da lectii de gramatica intre doua exemple de...,, ciordeala''?
Ma uit la avatarul tau si ma gandeam ce se spune despre cei care poarta ochelari: se spune ca sunt intelectuali.Se pare ca tu esti exceptia care intareste regula. Si inca ceva, daca vrei sa ne faci un bine, fa-ne tu cu mana de pe alte meleaguri mai cocalaresti, nu de alta, insa vom avea un,, agramat arogant'' mai putin. Pup la tine, iubire mica!
Virginul de pe TPU
,, Auzi mah ``Enigma`` stii tu mai bine care e limba mea materna, se vede ca stai in Romania, da stai bine acolo ca unu ca tine nici nu merita sa treaca granita sa polueze aerul prin alte tari. Poti sa zici orice ca nu-ti mai raspund''
Abia acum imi dau seama de ce suntem vazuti atat de prosty in afara.Toti agramatii au migrat spre tarile calde, iar apoi, necunoscand bine nici macar limba materna, ne fac de rusine.Cu,, mah''vorbesti in familia ta, cu noi fii mai educat putin. Cer prea mult? Si cum adica...,, stiu eu mai bine care este limba ta materna?''Ne cunoastem cumva? Hai puisor, pune mana pe gramatica si lasa polemicile si ironiile, te depasesc, pui!
Tu citesti ce scrii? Desteptul cedeaza? Pai, in acest caz nefericit pentru tine, ai cazut pe locul 2! Ai reusit sa deturnezi tema intrebarii tale, tu chiar doreai raspunsuri?
Monica te saluta pe tine, cel care n-ai stiut sa cedezi ca un intelept in fata argumentelor celorlalti!
anonim_4396 întreabă: