| MonicutZZa a întrebat:

V-a placut anul 2009? De ce?

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Da, mi-a placut. Am invatat multe in anul asta, sa stii! Am invatat ca trebuie sa fiu mai matura, sa nu ma arunc inainte ca fata mare la maritat, am invatat cum e sa iubesti cu adevarat, am invatat sa imi arat sentimentele. Am invatat... o gramada de chestii, si da, iti pot zice ca am facut si eu pe 31 un bilant cu iubitul meu, si am fost ambii de parere ca ne'am schimbat mult, am mai imbatranit un an impreuna... si am zis ca acest an v'a ramane mereu in gandul nostru, stim noi dcwinking laughing Sper ca te am ajutat, pa pa!~

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu mi-a placut 2009.Tocmai de asta mi-am pus atat de multe sperante in 2010 si pot sa spun ca de 7 zile de cand a inceput anul asta mi s-au intamplat atat de multe lucruri bune cat nu mi s-au intamplat tot anul trecuthee hee

| Gabrielle a răspuns:

Sincer nu prea mi-a placutsadAm suferit prea mult in acest an din cauza unor persoane la care tineam foarte mult dar experientele astea m-au ajutat sa devin mai matura.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va ramane unic pentru minehappy. Fiindca mi-a fost dat sa descopar ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit(chiar daca totul s-a petrecut...la distantabig grin)

| NikolasXD a răspuns:

Da a fost fain

Întrebări similare