| skyrim2 a întrebat:

V a plăcut vreodată o persoana atât de mult încât orice detaliu văzut să vă strice ziua? M am cunoscut cu o fata și doar am vorbit și vorbim incontinuare asa câteva mesaje pe zi dar ma face să mi o doresc atât de tare, n am simțit niciodată sentiment asta nici la prima dragoste cum s ar spune, să îmi doresc atât de mult ceva ce nu pot avea și pentru asta când vad un story ca pleacă cu cineva sau iese îmi fac fel și fel de gândurii și îmi stric toate stările, e un cerc în care ma învârt de 1 an de zile! Zic mereu ca gata și când îmi da 1 mesaj fie ca e după 2 ore iar îmi da fiori, nu înțeleg ce se intampla cu mine și ce sa fac ????

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai asta este o dragoste interzisa, fiindca tu o vrei dar ea nu te vrea, odata ce este cu altul.

| Furnicuta000 a răspuns:

Si eu am patit asta la un moment dat. Sfatul meu e sa nu pari disperat si sa ai grija sa nu se transforme in obsesie treaba asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar tu ai invitat-o pe fata macar o data la o intalnire?
Te porti de parca e proprietatea ta, dar nu ai nici un drept.

| luiza247 a răspuns:

Mie mi-a placut de un băiat timp de 6 ani și mă simțeam ca un nimic ca vai, niciodată nu s-ar uita la mine, iar în momentul în care chiar am vorbit cu el și am văzut ca nu ma tratează cu bun simț, am realizat ca a fost total degeaba. Dar până atunci visam constant cu ochii deschiși ca e băiatul perfect pentru mine.

Trebuie să înveți să te iubești mai mult pe tine decât pe fata asta. În momentul în care îți vei cunoaște propria valoare, sentimentele față de ea nu vor fi la fel de puternice. Cel puțin asta a funcționat pentru mine. Fa-ti prieteni care să te facă să te simți bine! Succes!