supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

V-a traumatizat vreodată un prof în generală, liceu, facultate? Din ce motiv?

14 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu, dar am avut si eu altercatiile mele cu ei. Unii chiar erau dusi cu scufita, cu profele de la materiile alea de real am avut eu probleme, din cauza profei de mate din generala am urat materia aia toata viata mea, neintelegand niciodata,, dadea note aiurea, habar n-avea sa predea, o rugai frumos sa mai explice o data si te scotea la tabla sa-ti dea nota mica, aia nu avea treaba cu predatul.

Mai era o profa de muzica, o tiganca grasa care numai profa nu era, ne punea porecle, ne jignea pe noi baietii in special. Mare noroc a avut ca eram in generala,, de eram ceva mai mari o terorizam.

Mai aveam si profesori care ne mai loveau, eu mi-am luat-o putin pentru ca nu eram scandalagiu, dar se mai intampla sa-mi dea si mie o scartoafa mica,, o profa de tehnologie facea d-astea. Pe vremea aia nu aveai ce sa le faci, aveau imunitate.

| LoveSleep a răspuns:

Da, aveam o profă retardă de Lb Română în 5-8 care mi-a mâncat zilele. Eu aveam 6 note, ceilalti aveau 2 și doar eu eram ascultat și trimis la tablă. Să nu mai zic că cea mai mare notă pe care mi-a dat-o vreodată, a fost 8. Chiar dacă eu știam de 10, ea credea că dacă mai am un 6, un 8 e o îmbunătățire pentru mine.
Sper să moară în chinuri.

| J0B0MAT a răspuns:

Da da, și în generală și în liceu și în facultate. Nu știu, aveau ceva cu mine, eu nu le făceam mai nimic.
Și chiar nu făceam mare lucru.

| PainTech a răspuns:

Traumatizat? Nu.
M-a facut sa rad pana la lacrimi, cu toate ca iti era frica sa te si misti la ora ei? Da.
M-a facut sa tremur in unele momente? Da.
Femeia aia ma surprindea in fiecare zi la liceu.

Intr-o zi s-a gandit sa deseneze un om de zapada. Nu era foarte inalta, a pus o colega sa se ridice in picioare, s-a urcat pe scaunul colegei ca sa continuie desenul. Ce sa vezi? Nu mai are loc palaria omului de zapada pe tabla, continua pe perete. Cred ca si acum mai e palaria aia acolo pe perete. Ai idee cat de dificil e sa te abtii sa razi la un moment desta? Am luat si nota pe desenul ala, nu stiu ce nu i-a placut exact la el... A completat ea pe acolo cu "Eu", "Dumnezeu".

Sau a dat odata un test grila in care toate raspunsurile trebuiau incercuite, nu ni s-a spus nici macar ca sunt variante multiple. Logic ca nimeni nu se astepta la asa ceva si am luat toti nota mica.

Ah, sau am avut un invitat la o zi importanta, eram mare parte din scoala acolo, directarea era fericita ca a putut sa aduca invitatul respectiv sa vorbeasca. Ea a inceput sa vorbeasca peste el.
Invitatul : "Nu am terminat..."
Ea : "Ba da, ati terminat!". Si a trecut in locul lui.

Sau a inchis in nas usa gardianului ca i-a deranjat ora. Ala saracu' venise sa ii spuna ca a venit un parinte sa vorbeasca cu ea...

Avea un stil de predare interesant, incepea sa ridice random vocea pana la punctul in care aproape incepe sa tipe. Mai venea asa la intamplare si punea mana pe umarul tau, era destul de creppy.

A gresit odata ceva si noi am corectat-o, a inceput sa miaune.

Am destule amintiri cu ea, poate alta data.

| Apokales a răspuns:

Profa de management s-a contrazis cu o fata care chiar era manager, concluzia profei a fost aceea ca teoria ei se aplica si la locul de munca, nu-i spune nimeni ei ce si cum straight face. De atunci nu am mai trecut pe la cursul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu suport să ridice cineva tonul la mine din cauza profei de română din clasa a 6-a care urla la toate orele si avea o voce foarte ascuțită

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traumatizat nu.Doar jignit si ascultat de mai multe ori decât in mod normal, de către proful de istorie.Si taxat mult mai sever la note.Asta cel puțin in teorie, știam prea bine ca sa aibă ce sa-mi facă, dar oricum, nivelul de dificultate al întrebărilor pe care mi le punea mie era mai ridicat decât al celor pe care le punea in general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profei de română din generală i se pusese pata pe mine şi îmi vorbea întotdeauna pe un ton foarte scârbos pentru că i se părea că mă dau la bărba-su. (proful de mate)
Era dusă rău femeia.

| supadeceapa explică (pentru anonim_4396):

În generală? LMAO, nebună

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Se spunea desprea ea că nu prea le suferea pe elevele care erau mai dotate şi cum eu eram singura din clasă care se încadra aici... laughing
De la ce i se trage asta, nu ştiu.Eu nu l-am văzut niciodată pe el să se uite după vreo fată prin şcoală. Chiar mi-am mai şi întrebat colegele dacă se uită ăla la fundul meu când ies la tablă, dar după cum bănuiam, nu se uita niciodată, totul era doar în mintea ei aia bolnavă.
Şi eu mai eram şi genul ăla de fetiţă cuminţică pe atunci.Nu mă îmbrăcam provocator, nu mă machiam, nici nu aveam treabă cu băieţii, eram foarte diferită de majoritatea colegelor.Singurele mele "probleme" erau sânii şi fundul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe tine da, de aia nu mai ai somn și îți vine să alergi in loc sa dormi laughing

| Jus7t a răspuns:

O profă de română și una de franceză, hot af, mi-au traumatizat concentrarea.

| GalacticOtter a răspuns:

Da, sunt in generala, si am o profa de franceza care efectiv zici ca are cv cu mine, dacă scot un sunet in ora ei, face scandal, ma asculta, ma face de **** in fata clasei, eventual imi pune si nota si ma mai spune si dirigai

| Emiluner a răspuns:

Pai profa de fizică care dădea note copiilor pe nemeritate, adică celei mai destepte fete din clasa îi dă 10, când trebuia să aducem două fișe și ea a adus decât una, și eu tot una în loc de două, și ei îi pune 10 și mie 7
Și nu e prima dată?‍♀️