Penibilul e peste tot in lumea asta, in o mie si o suta de lucruri si situatii care se ivesc mereu in jurul tau, nu numai pe acest site. Da intr-adevar sunt si intimplari stupide, lipsite de sens, aiurea dar, poti sa inveti si ceva din asta, sa iti dai mai bine seama de realitatea din jurul tau.Asta e lume in care traiesti, traiesc si traim.Trist dar foarte adevarat. Tu ia partea buna a lucrurilor iar cit despre partea cu penibilul ignora si nu lua in seama iar daca vrei sa schimbi ceva, fi tu schimbarea pe care vrei sa o vezi la lume.
Pustimea pune uneori intrebari foarte originale si inteligente. Iar cretiniii pot sa aiba orice varsta.Asteptam acum intrebarea ta geniala si ne vom stradui sa gasim raspuns pe masura.Numai bine.
Dragul meu, daca nu iti place situl nu mai intra, asa de simplu este. Nu esti obligat sa raspunzi sau sa citesti intrebarile, locuim intr-o tara libera... ia-ti zborul.
Intr-adevar exista intrebari mai putin interesante, sa nu le spunem cretine ca exageram. Iar ca si @Tepes stau si ma gandesc care e rostul intrebarii tale.Chiar nu gasesc raspunsul Penibilul il cream singuri, noi dand dovada cat de inutili suntem uneori
Printre a sa zisa pustime te afli si tu, ce crezi dispre cauza ta?
de ce te -ai mai logat daca nu iti place, esti liber sa te retregi oricand.
Nu stiu de unde atata rautate din partea ta. Site-ul este destinat persoanelor cu diferite varste. De aceea un copil de 11 ani nu pate pune intrebarile care le pune unul de 20. Astea sunt problemele cu care se confrunta la varsta aceasta frageda si cred ca astfel de persoane sunt acelea care nu au cu cine vorbi. O sa creasca si o sa se mai maturizeze. Daca nu iti place site-ul, cauta altul. Dar la comentariile care le faci, cred ca si tu ai o problema, te crezi cu o maturitate foarte mare, dar nu prea cred ca o ai. Acest site este facut pentru a ajuta pe cei de aici, daca poti, daca nu...cauta-ti altceva de facut. Sper sa nu te superi, dar asta e parerea mea.
Va multumesc pentru raspunsuri si sper ca v-am pus putin pe foc.Macar pentru ca a-ti binevoit sa-mi raspundeti. Unele intrebari par a fi de un calculator, gen.trivia.
Deci daca voi sustineti ca sint reale, mea culpa. Oricum de zburat am zburat si mi-a placut, dar sa zbor din tara, mai greu, am radacini adinci aici. Oricum a-ti cistigat aici un matur apt sa raspunda unor intrebari serioase sau nu.Bine ca si raspunsurile vor fi la fel, fara a fi insa rautacioase.Va multumesc
AtateaConditii întreabă: