anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-am prezentat recent un scenariu în care vă spuneam despre o persoană care nu suferă de afecțiuni psihice sau tulburări de personalitate, dar alege ca ieșire din banal și din dragoste pentru adrenalină, să iasă noaptea, singură, la spart geamurile anumitor persoane din zona unde locuiește sau să le scrie cu spray pe gard/casă/ușă.
Nu face asta oricărei persoane, ci unor persoane (dovedit) corupte din acea zonă.
Să zicem că începe asta din perioada adolescenței și pleacă noaptea când părinții ei dorm.
După ce depășește perioada adolescenței își păstrează și intensifică atracția pentru risc și adrenalină.
Se mută singură.
Dacă în timp ce locuia cu părinții nu putea pleca chiar mereu și libertatea de a acționa pe timpul nopții îi era oarecum îngrădită, acum nimic nu o mai oprește.

Întrebarea e: credeți că această persoană va trece mai târziu la fapte (și) mai "hard" pentru a-și crește doza de adrenalină?
Credeți că va ajunge un infractor adevărat?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Da,cu siguranta.
De obicei cei care au adrenalina in sange tind sa isi traiasca viata la maxim si sunt dornici de cat mai mult adrenalina.Prin urmare daca are libertate mai mare va trece la fapte la fapte de o latitudine mai mare.Si asta pana cand va fi prinsa.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rosalia, e vorba de tine nu?
Ai numai intrebari dubioase laughing

| IarsiIar a răspuns:

"V-am prezentat recent un scenariu..."
Si, m-am uitat pe intrebarile tale. Cel putin ciudate.
Acea persoana nu e deloc normala. Ori e prost crescuta, ori sufera de tulburari psihice. Inclin spre a doua varianta. Iar daca esti tu cum in gluma se sugereaza aici, nu iti dai seama sau nu vrei sa recunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O ( alta ) intrebare: un dependent de droguri ( cel mai probabil ) -va scadea sau va mari doza, odata cu trecerea timpului?