anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ar place sa mai traiti ca pe vremea lui Moromete? Fara bec, lumina la o lampa cu gaz, fara cuptor cu microunde, doar cuptor cu lemne, fara internet, jocuri pe calculator sau fara televizor, doar strinsi toti in jurul unui focusor si sa spuneti povesti, fara tot confortul zilei de azi, simplu, rustic, natural. Sigur nu sa va intoarceti in timp, ar fi grea o astfel de viata, dar din cind in cind, o rupere de cotidian, de civilizatie, o excursie in concediu sau vacanta, dupa caz, in creierii muntilor intr-un sat uitat de timp, cum mai sint prin Romania. Le-ati vazut la Realitatea, satele alea pierdute in munti, depopulate, unde au ramas citiva batrini. Sate in care timpul a incremenit.

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ar fi fain. Imagineaza-ti un Craciun intr-o zona de aia. Sa fie zapada pretutindeni... sa miroase a cozonac si scortisoara in casa. Sa se faca foc in soba. Sa vina colindatori... Ar fi foarte frumos.
Eu mai profit de aceasta "iesire din cotidian" cand mai merg la munte... Cu sau fara cort... Nu caut lux. Conteaza foarte mult oamenii cu care merg si atmosfera care se creaza. Nu mi-ar place sa stau la munte la o cabana de 5 stele cu jacuzzi si sala de conferinte. Mi se pare complet nepotrivit.

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mi-ar placea multlove struck insa doar pentru o perioadata de timp, pentru ca, stiind toata tehnologia de acum, nu m`as simtii bine...ar fi inco, od pentru mine. Dar din cand in cand intr-un astfel de mediu ar fi minunat, mai ales ca oamenii ar fi cu siguranta mult mai bunilove struck happy.

| Silvia a răspuns:

Perioada*, incomod*, imi cer scuze.

mira
| mira a răspuns:

In programul de vacanta trebuie sa existe si o astfel de experienta care sa te apropie de natura si sa-ti largeasca orizontul.Este benefica pentru psihic.

| Bishop a răspuns:

Caztegoric nu. Eu nu pot trai asa...imi place timpul in care ma aflu, nu l-as schimba happy

| LuS[z] a răspuns:

Cu siguranta nu! Mereu am sustinut faptul ca m-am nascut in secolul care trebuie.nu mi-as putea inchipui o asemenea viata in conditiile in care am putut sa ma bucur de toate avantajele acestui timp.

| ellene a răspuns:

Nu cred ca mi-ar place sa traiesc chiar asa ...insa m-as putea lipsi de internet, televizor (ca si asa numai prostii vezi la el), cuptor cu microunde...Nu as rezista doar cu lumina de la lampa cu gaz sau fara apa la robinet happy... cred ca in "Morometii" am citit cum Ilie M se mira cum pot trai unii oameni in apartament de bloc cu apa curgand din perete laughing mi s-a parut foarte ciudat. Pt el era ceva foarte neobisnuit, in timp ce pentru noi e firesc. Eu chiar ma intrebam cum e sa dormi in tinda, sa te trezesti, sa pleci la camp, sa vii acasa, sa mananci cu inca vreo 5, 6 la o masa mica, pe scaune improvizate ...ee fiecare cum are si cum ii place.

| Criiss16 a răspuns:

Da, mi-ar placea dar asta doar pentru o zi, sa vad si eu cum e.

Dar tie?happy

| claudya a răspuns:

Tie... cum crezi ca ar fi?

| bluerose a răspuns:

Pentru cateva zile, in concediu, ar putea sa fie o experienta placuta...sa te deconectezi, sa te rupi de toate...
Dar sa revenim cu picioarele pe pamant, eu sunt dependenta de electricitate, televizor, internet, elecrocasnice...

| taylor a răspuns:

Da. pentru un timp, da. Si poate ca multi dintre noi ar trebui sa traiasca in astfel de "conditii", numai in asa fel ar putea aprecia viata, familia, natura. Intotdeauna am vrut ca la batranete sa traiesc intr-un loc uitat de lume, la munte, fara "civilizatia" de astazi. Sa pot sa visez, sa fiu fericita...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca se poate numai ca omul atita timp cit are de ales mai ales omul care mai are un pic de cas in preajma gurii si care s-a trezit intr-o camera de bloc cu o tastatura in fata si care n-a fost napadit de griji pentru ziua de miine nu o sa inteleaga sensul intrebarii decit pus fata in fata cu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criss da mi-ar place... uneori... uneori... sa evadez... sa ma intorc in timp. Sint un visator, sentimental, sint o fire boema, sint multe happy
Imi mai place de exemplu, seara cind ies cu catelusa sa ies tirziu, pe intunric, sa privesc stelele si sa visez cu ochii deschisi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia e viata adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Fara TPU nu pot trairolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, cei ce au raspuns nu au trait genul de viata pe care ai amintito. nu stiu sa faca diferenta decat in anumite cazuri, si cu un dram de inteligenta si cultura. iar ilie moromete era un om de cultura a campului si mult mult mai inteligent decat multi de pe aici.si in satele de care spui sunt astfel de oameni. pacat ca nu se bucura nimeni de ei.doar exceptiile care intaresc regula.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trait asa si nu regret... m-am nascut la tara, parintii mei locuiesc acum acolo, iar inainte de 1989 curentul electric era o raritate!
Mi-e dor sa citesc la lumanare sau la lampa(scuzati cacofonia!), sa fumez la gura sobei...la televizor nu ma uit nici acum!
Bro, tu stii ce intrebi? M-as intoarce acum in timp!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi super pentru ca nu ar exista poluare, dar ar fi totusi foarte plictisitor.

| Costache_Dragos_1990 a răspuns:

Nu prea