Mi-as pune lentile de contact cu infrarosu (daca exista asa ceva) pentru a-ti vedea chilotii. Posezi chiloti albi, este? Doamne, ce taran sunt...
Pai...imi plac ochii mei foarte mult cum sunt acum, caprui spre verde, dar daca ar fi mult mai verziii ar fi suupeerr
Nu, categoric nu! si stii de ce? nu doar pentru ca imi plac, dar in primul rand pentru ca, daca as putea, altele ar fi "lucrurile" pe care le-as schimba in infatisarea mea! pupici!
Am ochii verzi inchisi... Nu prea se vad de la departare numai cand sta cineva aproape de mine.
Cu siguranta as vrea sa am ochii albastrii :X
Am si eu o intrebare, de ce unor persoane li se tot schimba culoarea ochilor? si asta pe cale hai sa zicem...''naturala'''. Nu de la soare. Pur si simplu m-am trezit cu ochii verzi deschisi spre portocaliu, timp de 9 ore s-a tot schimbat culoarea, cand spre maro, cand sprea galben -verzui cand spre verde foarte deschis... imi poate explica cineva aceasta transformare? mai adaug ca a fost recent luna plina, si de obicei mie mi se intampla chestii ciudate, insa mi s-a intamplat si mie, si prietenilor mei (6 in total)