Am pus și eu o întrebare de genul acum câteva zile.
Sincer mi-ar plăcea pentru câteva zile să zic, dar nu pentru totdeauna. Încă te gândești la ce discutam noi ultima dată?
Te inteleg, nici eu nu faceam fata cocalarilor
Am fost, dar din pacate eram pe stop
Nasol moment
Nimic
Cu riscul să trebuiască să bat la cap un alt utilizator de azi, de ce ai senzația că îmi pasă de ceea ce spui? Singurul motiv pentru care îți dau puțină importanță e pentru că am proasta senzație că ai ceva în capul ăla. Nu știu de ce, din moment ce nu poți să faci diferența dintre ironie, glume, real. Și mai zici și "Ce altceva voiai să spun?"
Spun toate astea pe baza faptului că ăsta e doar un cont nou și nu primul cont. Mai pe înțelesul tău, cred că ești cineva care și-a făcut un nou cont, nu ai intrat pe site doar acum câteva zile.
Următorul răspuns serios de acest fel, 2020.
Şi ce te-a făcut să crezi că răspunsul meu nu era unul ironic? În plus tu eşti cel care a început să îmi comenteze la răspunsuri şi vâzând că le ai cu miştourile am continuat şi eu. Şi da, am mai avut un cont prin 2012, dacă nu mă înşel.
Nu mai ține discursuri serioase că nu-mi plac.
Atunci sunt retard
Ți-am zis că totul se bazeaza pe faptul că bla bla.
2012 e mult, nu la asta mă refeream.
Nu prea obișnuiesc să mă înșel și faptul că răspunsurile tale și ale persoanei de care vorbesc se aseamănă atât de mult mă face să cred că n-o fac. Dar o să te cred pe cuvânt.
Așa că îmi cer scuze pentru că te-am făcut bătută în cap
Sper să nu-ți afecteze somnul profund.
Si eu vreau sa fac asta...
https://www.youtube.com/watch?v=zyB1RguRCds
Am facut destul pentru ziua de azi