Asa. Ma intreb prin ce internat este. Daca tin minte acum cateva luni tot baga dume ca are iubit. Saraca de ea.
Nu,dar ea e prietena mea si nu as vrea sa o jigneasca cineva, e o fata sincera, serioasa, buna
Numai tu puteai spune asa prostii despre ea. Nu, de fapt si Drimmero mai sus tot asta ar spune
Atunci nu spune ca nu e sincera, serioasa ca nu sti, eu unu asta am vazut, asta cred
Ea nu se referea ca el trebuie să aiba un loc de munca decent. Ea voia bugatti si vacante în Tenerife. Exact ce vrea si o femeie din aia de 1.80 cu corp de model, de la un bătrân cu bani. Diferenta dintre ele e că Florentina arăta ca după reanimare și nici nu avea inteligenta necesara sa convinga un batran să-i cumpere ceva.
CIne a spus ca nu e sincera? A fost foarte sincera cand a zis ca prefera pe unu cu Bugatti decat pe unu cu bicicleta. O fata crescuta in puf care pana la varsta ei nu a lucra o zi macar. Doamne fereste ca nu e deloc materialista!
In fiecare dintre noi exista materialism, eu n-am vazut sa afirme asa ceva
Bineinteles ca nu. Daca esti chior si vezi doar ce iti convine. Cum se face ca tu esti singurul care a vazut o fata de "treaba" si nu o hahalera materialista.
Doar faceam misto ca stiam ca te simti. Stiu eu care e febletea ta. Am vorbit cu ea zilele trecute.