Da,pentru ca era comica,amuzanta,nebunatica, inteligenta, atee, bipolara, dar nu matura, când cauți cv serios contează maturitatea, îți recomand să nu crezi în iubire la distanta și de realitate
Da și persoana aia s-a dovedit de fapt a fost falsa, ipocrita, fățarnica, eu mi-am pus sufletul în relația noastră s-o ea a dat cu piciorul chiar își bătea și ii bate joc in continuare de mine ma baga în depresie plâng din cauza ei noapte de noapte mi-am pierdut încrederea din cauza ei o urăsc și credeam ca e sufletul meu pereche îmi dădea impresia ca simte la fel dar după ani mi-a spus ca nu simte nimic și de fapt s-a prefăcut :(( dacă dai de aceasta ființă eu îți sugerez sa o eviți
https://www.tpu.ro/utilizator/abaywf
Eram sigura că de mine zici...
Hai nu mai plânge, fugi și te îmbarcat mireasa...
Numai gata nu te mai vreau în viata mea, pleacă, ma faci sa plâng, sa te ia turculetu
Ce ti-a facut?
Mi-a făcut farmece
Ah, greseala mea, am crezut ca vorbeai serios
Vorbind la modul serios... nici eu nu știu ce mi-a făcut nenorocitul, cred că pur și simplul m-am atașat emoțional cu toate că nu-i genul meu de om
Ai doar o zi pe site ul nostru minunat
Bună.
Greece12, admiram această utilizatoare, din păcate nu mai e activă din 2015
+ mai era un tip foarte amuzant, care îmi plăcea mai ales datorită întrebărilor lui, stand up comedy de calitate
Desigur.
Cred ca numai de Hecate, Supadeceapa si Silent rain sau atasat oameni de pe aici. = ))
Atașat?
Dacă ai văd umbra pup asfaltul și nimeni nu mai trece pe acolo nu mai calcă drumul ăla