Doar pentru o zi! Aș vrea să o trăiesc și pe asta, să văd cum e.
...Pe TPU? Forever :o
Si daca devin faimos as putea spune ca TPU este ca"un prieten"pentru mine.
Nu.
Şi normal că nu, omg, mi-aş trăi viaţa scăldându-mă în ciocolată şi uitându-mă la chestii super plictisitoare.
Da,nu cred ca este cineva care nu dorește, desigur dintr-un anturaj decent și cu acordul meu.Dar dacă chiar și aș fi faimoasă nu cred ca un pic de timp petrecut ca anonim ar strica.
N-ajung faimoasa nici moarta. Mi-o placea mie actoria dar acum sa fim seriosi. Si probabil mi-as angaja majordomul sa-mi verifice conturile. Just kiding. N-as mai avea timp de media. Wait. Am tot timpul din lume, sunt moarta. Weeeewee hahaha *creepy lought*
Am fost uneori (la viata mea) faimos, este o iluzie.
Astazi, afi faimos este sa fii prietena, momentana a lui Florin Salam.
Toate sunt trecatoare.
In TPU gasesc toata paleta de varste si pregatiri, o gramada de pareri de la care pot gasi un raspuns pentru intrebarile mele si un loc in care ma bucur daca mai stiu si eu ceva.
Daca la tine ' a fi faimos' ( a avea bani cu care sa-ti faci o faima trecatoare si derizorie) atunci nu as avea ce cauta aici!
Daca as deveni faimos nu as uita de unde am plecat. As incerca sa tin legatura cu toti cei de pe TPU care m-au ajutat si ma intelegeam bine cu ei. Pe unii i-as lua cu mine
Acum nu se compara cu sotul Cellinei Dion, care era si mai in varsta!
Toti oamenii, vor sa omoare doar pe cei care le stau in cale! Asta este dovedit(ma refer la personajeme minore, acei care cred ca sunt Dumnezei, sau vor s devina).
Din pacate, 'democratia 'apara handicapatii.Deseori ei ne conduc si-si fac legi care sa-i protejeze!
Dar fiind circul mare, pare placut! Chiar interesant!
Nimeni nu vrea sa ramana singur, dar toti vor sa-i dirijeze pe cei care mai raman in viata!
Vrei sa insinuezi ca cei care participa pe TPU in loc sa-si caute 'vedetismul", gresesc? Poate ca le place sa discute si cu partea sincera a societatii! O vedeta, nu va mai gasi niciodata! Niciodata, in jurul ei, decat plosnite de oameni! Este firesc!
casandra2222 întreabă: