anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati "drogat" vreodata cu creta?

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu nu happy

pa-pa

| elasexygagica a răspuns:

Nu am incercat inca

| haiZI a răspuns:

Lol?

| Elly213 a răspuns:

Nu.laughing

Is dementa ce doamne?

| Madalichka a răspuns:

Eu am fost foarte traumatizata pana la 7 ani, pentru ca nu ma lasau parintii si bunicii sa ma joc cu creta. Deloc. Imi spuneau ca fac temperatura.
Dar cand incercam la scoala sa fac intentionat febra (ca sa plec mai repede acasa) nu functiona. Foarte frustrant.

| Teils a răspuns:

Buna! Nu, nu m-am drogat vreodata cu creta deoarece este foarte neigenic. Iti zic eu, de obicei trag cocaina pe nas, e mai eficient happy

| EuCuTine a răspuns:

Drogat de la creta este imposibil dar poti in schimb sa faci asa. De la creta pe nas sau in pe gat faci febra dar ai grija ce creta ca acum au inceput sa o faca mult mai chimic si poti sa ai dureri mari de cap si cred ca asta este efectul "drogului" creta. Nu te droga ca nu este bine in general daca vrei senzati tari apucate de un sport non-contact cu adrenalina mare ( eu am facut sarituri cu parasuta ) iarna eu ma arunc in apa rece ca iubesc sa simt recele in coaste.

| cristiansonix a răspuns:

Lol cu aia din clasa rupea sfaramam crete si cica trageam pe nas si ne si prosteam dupabig grinbig grin

| Luannah a răspuns:

Voi ziceti uneori chestii de genul: m-am drogat cu tik tak, m-am drogat cu creta, m-am drogat cu gaz.Dar care din ele functioneaza? rolling eyesCu gaz m-am drogat si eu dar tine un minut mai mult nu.Cu creta n-am habar.Si care-i faza cu tik tak? straight faceAzi colegul meu sa drogat cu "un mar". Cica a facut o gaura si l-a fumat, dar nu tot, ma refer ca a tras din gaura aia.Eu habar n-am, daca stie cineva ziceti-mi straight face

Întrebări similare