Da, de ce nu. Nu m am gandit inca, dar. e in plan, pe mai tarziu. Imi doresc ceva original ce sa fie in plina concordanta cu personalitatea mea. Poate niste versuri, poate motto-ul meu in viata scris cu litere arabesti sau de ce nu. o ploaie de stelute pe spate.Coborand usor pe linia coloanei.
Vara asta sigur o sa-mi fac.
primul : doua initiale
al doilea : pe spate, mai exact pe gat... eight ziua mea de nastere, cea mai norocoasa zi pentru mine.
Hmm... da. Pe antebrat sa scrie "youth gone wild ". And it will come true... soon!
Da la 18 ani imi doresc sa-mi fac sigla Craiovei, deoarece sunt o mare microbista si-mi sustin echipa si as face orice pentru ea...
Partea mai funny este ca atunci cand i-am spus mamei despre asta mi-a zis ca inca mai spera sa-mi vina mintile la cap pana la 18 ani...
Dar asta este unul dintre cele 20 de obiective ale mele... asa ca il voi realiza cu orice pret!
Daca ar ramane ceva constant in viata, da ar merita sa-ti faci un tatuaj. dar toate au importanta doar pe moment. dupa o anumita varsta...devii penibil cu tot cu tatuaj(indiferent de semnificatia lui). aici excludem pe cei care au suferit in lagare sau au avut acte de bravura in viata lor. daca a ramas un semn pe corpul lor, atunci este o mandrie si impune respect.
Daca nu esti hotarat ce model intra pe http://www.best-tattoo.net si alege unul din miile de modele existente pe site.
Mi-am facut de 2 ori tatuaje, dar cosmetice... e super ok, cosmeticiana a spus ca tine intre 3-5 ani, si sa stii ca este chiar asa. Mi-am facut conturul buzelor si sprincenele.Doare un pic, dar e suportabil.Depinde ce fel de tatuaje iti doresti, ce ti se potriveste, ce varsta ai...mai multe chestii.
O sa imi fac zileleastea un tatuaj pe spate 2 aripi si intre aripile alea sa fie chipu lu gagicamea