Nu. Si chiar a fost bizar sa ne pierdem in masa gustul si mirosul
P.s. evident că ai o dorință de a vorbi despre asta. Go for it, poate fi terapeutic.
Are you crying 4 that asshole?
Preotul îți era șef sau cine? Și când te gândești că eu mă chinuiam și te încurajam să îl combini și uite ce pozne faci, de azi înainte gata cu plăcutul șefilor, învățătura de minte sa îți fie mafalda
Hei, pare ca ai ajuns in rolul vulpii care nu ajunge la struguri.
Doar pentru atata nu merita sa te "ciuntesti". Mai ales ca mai sunt sefi, preoti si mai bine barbati liberi care cauta fete inteligente.
El asa a fost mereu dar tu nu ai vrut sa îl vezi, dimpotrivă îl idealizai și acum faci opusul îl demonizezi. Da, este cam asa cum îl vezi, un om care este afemeiat, un tip șarmant totuși, un om superficial dar și profund când trebuie sa își faca meseria. Se cam joaca cu focul dacă se da la fete tinere, dar este prostia lui, din punctul meu de vedere e genul libidinos dar cred ca are și un oarecare succes la fete. Astea sunt experiente, cunoști tot felul de oameni, și ajungi sa fii dezamăgita și alteori vei fi surprinsa in mod plăcut. Ar trebui sa nu îți pese de el, sa fii indiferenta, nu ai de ce sa suferi, el e doar unul dintre mulții alții la fel.
Cum sa imi doresc sa imi pierd vreun simt? Doamne fereste, mai bine sa vad rautati dar sa fiu sanatos, ca oricum nu bag in seama acele rautati si e f bine asa.
Sanatoasa gandire este "sa evit sa nu mai am tangenta cat pot cu rautatile oamenilor".
Tu nu stii ce inseamna sa nu mai auzi sau sa vezi, si chiar daca infrunt rautatile, tot e mai bine decat sa fiu fara vedere, auz.
Ma si mir cum de te-ai gandit la asa ceva!
Pai aia e, asa este el, trebuia sa pleci de mult.
Wiliam_3905 întreabă:
Constantin200787 întreabă: