| lory14 a întrebat:

V-ati folosit vreodata de descantece pentru a reusi sau pentru a se indragosti cineva de dumneavoastra? A functionat?

6 răspunsuri:
| dragosvalcea a răspuns:

Nu m-am folosit dar sincer iti spun ca daca e sa folosesti nici nu va functiona.descantecele sunt o mare porcarie.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

M-am folosit de leacuri babesti...de ex cu 2 lumanari una rosie celalta albastra.Pe cea rosie scrii initiala prenumelui tau iar pe cea albastra initiala prenumelui lui. Apoi legi lumanarile cu un fir de par de al tau si aprinzi lumanarile si le lasi sa arda singure pana se stingtonguetonguetongue

| gigiro a răspuns:

Descantecele sunt una iar vrajile alta. Cu descantece, eliberezi duhurile rele de exemplu cand cineva se uita urat la copilul tau.Eu am trait o experinta ciudata in acest sens, ori de cate ori vedeam o persoana, mi se facea pur si simplu rau. Dupa ceva timp, i-am spus persoanei, si aceasta a recunoscut ca poseda energie negativa. Dupa ceva timp, nu mi-a mai fost rau. Nu pot sa explic ce a fost, dar cred ca respectiva persoana avea ceva. chiar malefic. Cu vrajile e mai dificil de zis, dar tot din experienta vietii, stiu ca pot exista, dar totul e mental. Daca tu nu posezi energie negativa pe care sa o rasfrangi asupra unei persoane, nu poti face nimic.

| mrrry a răspuns:

Nup si nici nu as face acest lucru vreodtastraight face
Degeaba poate o sa fiu dupa cu pers aia dk am eu constiinta inkrkta ca sta cu doar pentru ca eu am facut descantecele alastraight face

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Disperată mai e lumea...