| Pitic a întrebat:

V-ati gandit vreo clipa, ca, ne irosim intreaga viata degeaba?
invatam, invatam si nu ne mai ramane timp sa facem lucrurile care ne plac, apoi muncim si muncim pentru a obtine bani. Ne zgarcim cu noi insine pentru a strange cat mai multi bani apoi ne imbolnavim pentru ca nu avem grija de noi avand alte preocupari, si in final ne dam toti banii pentru a ne recapata santatea pe care am pierdut-o muncind pentru a face banii cu care ne rascumparam santatea. Ce ciudat!
Sunt la facultate, ca si la liceu timpul meu este alocat in cea mai mare parte scolii.
Nu am timp nici macar sa merg sa platesc o factura. sambata si duminica trebuie sa fac curat si sa fac cumparaturi si alte lucruri personale.
Imi dau seama ca nu fac altceva decat sa merg la facultate sa invat pentru a gasi apoi un loc de munca. Eu cand mai am timp pentru mine? Cand ies la pensie?
Imi vine sa las totul balta sa plec macar 1 saptamana undeva unde sa ma plictisesc, sa stau degeaba, sa ma pot relaxa.
Voua nu vi se intampla la fel?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sincer isi dau dreptate,tot sistemul e facut sa te mentina hipnotizat ca sclav si atat, religia isi da o speranta, pe net vezi doc despre gandire pozitiva, multi isi spun fa aia si aia pentru ca trebuie, suntem ipocriti, falsi si nu acceptam realitatea, daca am accepta realitatea neam sinucide ca specie dar noi facem rau unu altuia si planetei si adunam pentru 10 vieti,daca stai si te gandesti, nimic nu are sens, scop etc ma plictiseste acele porcari gen las ca va vi bine, gandire pozitiva, macar fa ceea ce isi place, o viata avem fa ceea ce isi place

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ce frumos dați vina pe sistem care n-are nicio treabă cu problematica asta. Problema e la oameni. Dacă oamenii refuza să aibă o altă viziune despre viață, refuză să găsească un echilibru, își vor irosi viața în continuare indiferent de ce se întâmplă în jurul lor. Pentru că la asta sunt mulți oameni campioni - la a-și irosi viața și a se plânge aiurea.

| OldSoul a răspuns:

Ai deplina dreptate... Viata e o cu*va...

| Dariusuu a răspuns:

Ba daaaaaaaaa.

Trista realitate.Păi cum să înțeleg că avem doar o viață și în România se fură cam tot.

Ce vină avem noi că ne-am născut aici și te lasă să mori în spitale? (sau dacă nu te omoară ei)

Sistemul acesta e unul bolnav și se pare că încă nu există antidot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa profiti de timp intre "crapaturi" sa iesi la un film la o discoteca sau mai stiu eu ce iti place tie. asta e, daca nu ne nastem toti milionari, trebuie sa muncim pe rupte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"V-ati gandit vreo clipa, ca, ne irosim intreaga viata degeaba?"
Si ce ai vrea sa faci? Cum sa o irosesti, asta e viata. Nu ai cum altfel.

"invatam, invatam si nu ne mai ramane timp sa facem lucrurile care ne plac, apoi muncim si muncim pentru a obtine bani."
Aici iti trebuie niste sfaturi. Noi invatam pentru a obtine o slujba, adica pentru viitor. Acea slujba e buna pentru a iti intretine familia, pe care trebuie sa o pui mereu pe primul loc. Acei bani ii folosesti pentru lucruri bune, adica nu mofturi. Cele necesare si excursii, pentru ca excursiile cu familia sunt extrem de frumoase. Deci banii aia ii castigi pentru a iti face familia fericita, cel mai important lucru din viata ta, acel zambet al persoanelor importante trebuie sa fii instare pentru el sa te sacrifici, daca esti cum trebuie ca om. Acum ca altii folosesc banii pentru ale lucruri problema lor. Eu iti spun ce este important.

"Ne zgarcim cu noi insine pentru a strange cat mai multi bani apoi ne imbolnavim pentru ca nu avem grija de noi avand alte preocupari, si in final ne dam toti banii pentru a ne recapata santatea pe care am pierdut-o muncind pentru a face banii cu care ne rascumparam santatea. Ce ciudat!"
Acea sanatate, p ierduta se datoraza stresului. Nu trebuie sa fii stresat cand stii ca muncesti pentru cineva important tie, trebuie sa o faci din placere. Sanatatea stai chill ca pana la batranete nu prea vei avea probleme daca faci cum ti-am spus. Ne zgarcim daca suntem fraieri. Ti-am spus ce trebuie sa faci cu viata ta.

"Sunt la facultate, ca si la liceu timpul meu este alocat in cea mai mare parte scolii.

Nu am timp nici macar sa merg sa platesc o factura. sambata si duminica trebuie sa fac curat si sa fac cumparaturi si alte lucruri personale."
Timp iti poti face, exagerezi un pic. Oricum iti bati si tu prea mult capul. Poate ai si aspiratii extrem de mari, dar la ce te ajuta acele aspiratii? Iti trebuie o slujba ca sa poti sa te intretii pe tine si familia si pentru concedii. Tu daca vrei cat mai mult acum problema e la tine.

"Imi dau seama ca nu fac altceva decat sa merg la facultate sa invat pentru a gasi apoi un loc de munca. Eu cand mai am timp pentru mine? Cand ies la pensie?"
Pai ma trebuie sa fii si om desptept sa poti sa iti faci timp. Nu prea esti in stare sa iti gestionezi viata, bag seama.

"Imi vine sa las totul balta sa plec macar 1 saptamana undeva unde sa ma plictisesc, sa stau degeaba, sa ma pot relaxa."
Fao. Exista si vacante. Nu trebuie sa stai mereu numai sa tocesti. Ti-am spus ai aspiratii prea multe si tu cu mana ta iti irosesti viata, nu altcineva.

"Voua nu vi se intampla la fel?"
Eu ma relaxez.

| Voidwithin a răspuns:

Sistemul e facut in asa fel incat sa muncesti ca un sclav pentru ca in final sa iti dai seama ca nu asta e viata pe care ai fi dorit-o, tine cont ca alti oameni profita de asta la maxim.
Oricum fericirea e ceva ce nu-ti pot da sau lua, te pot doar deconecta de la ea.