| raducu a întrebat:

V'ati gandit vreodata ca, daca ati fi intarziat o secunda sau ati mai fi stat o secunda, poate acel lucru ce s-a intamplat in drumul vostru nu s'ar fi intamplat sau s'ar fi intamplat?
Adica, sa va dau un exemplu:stau cu prietenii intr'un local, zic ca plec la 12:30, merg catre statia de tramvai, si ajung la sosea, la trecerea de pietoni. daca as mai fi stat o secunda cu prietenii in acel local, masina care trecea prin fata mea cand am ajuns la trecerea de pietoni, nu ar fi trebuit sa opreasca sa pun piciorul pe zebra. daca plecam cu o secunda mai devreme, masina trecea inainte ca eu sa pun piciorul pe zebra.
Ati patit asa ceva, sau v'a trecut prin cap chestia asta? happy

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

DA. happy
Chiar mi s-a intamplat de f multe ori.
O data am cunoscut o persoana, care si-a pus amprenta in mod profund asupra vietii mele.
Trebuia sa iau un pachet, si sa merg sa mancam. Eram cu o prietena.
Si ne tot gandeam noi asa p drum ce sa facem prima data... Daca as fi ales sa mergem prima data sa mancam, nu ni s-ar mai fi intersectat vietile mie si persoanei respective.
Mi s. a mai intamplat de f multe ori chestii de genul asta. Dar cea mai recenta este asta.
Si sa stii ca, de multe ori ma gandesc : Oare daca intarziam o secunda?!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am gandit si eu de multe ori la chestia aceasta, sa stii ca de multe ori intarziem cu un motiv anume, suntem protejati de atatea lucruri de nici nu ne putem da seama. o secunda ne poate costa viata si nu realizam mereu lucrul acesta si ne enervam cand intarziem undeva desi nu ar fi nici o problema.

| mariaw a răspuns:

Cam profund, dar ai dreptate

Răspuns utilizator avertizat