anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ați gândit vreodată că poate asta e viața de după moarte? Poate noi am trăit deja într-un alt loc, am murit și am ajuns aici și suntem cum suntem. Poate chiar noi suntem extratereștri și murind ajungem pe Pământ.

12 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

"You could make a religion out of this!" (care s-a prins de referinta? Eh? Eh?)

"Poate chiar noi suntem extrate-" Poate suntem o reactie chimica scurta, care lumineaza putin, apoi dispare. Nimic special in asta; noi fiind o fiinta ca oricare alta, dar care prin "random chance" s-a ales cu o constiinta; fiinta a carei rol este reproducerea/continuarea propriei specii. ATAT. Dar hei, asta-i doar "teoria" mea.

| anonim_4396 explică (pentru Speed99):

Asta ar fi trist.

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacat ca-i adevarat.

| anonim_4396 explică (pentru Speed99):

Dacă era adevărat in totalitate ceea ce ai spus, cred că nu am fi evoluat niciodată, nu? Am fi putut toți de-a lungul timpului sa ne naștem, sa facem copii și sa murim, atât, însă oamenii au mai facut și altceva care ne-a ajutat sa evoluăm și să descoperim lucruri.

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, am evoluat, precum orice alt animal; nimic special in asta. Suntem ca toate celelalte animale; pana la urma si constiinta am evoluat-o cu timpul.

Pe langa asta, nici macar nu suntem singurii care am evoluat constiinta. In urma cu zeci de mii de ani au mai existat si specia Homo-Neandertal, si erau foarte similari cu noi, avand constiinta, insa au avut o inteligenta foarte mica.

Repet: nu suntem deloc speciali, mai ales din punct de vedere religios si spiritual. Este atat de simplu.

| RAY a răspuns:

Cand mam vazut cu una chiar credeam asta, iubi dar arati de zici ca esti dezgropata stai sasi aprind o lumanare sasi cumpar o coroana

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Există subtitrare și nu o găsesc eu sau?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Subtitrare la ce anume?

| Drimmero a răspuns:

Prostii,,prea multe presupuneri...traim ca sa murim

| danay72 a răspuns:

Asa am fost creati ca sa traim pe pamant, iar cand murim nu ne tranformam in altceva, ci pur si simplu mergem in pământul din care am fost facuti. Dar avem posibilitatea învierii.

| GoldenZenith a răspuns:

Am auzit de multe ori expresia "intr-o alta viata am fost bla bla" sau ca deja-vu-urile sunt de fapt flash-uri dintr-o viata anterioara.
Pana la urma, cine stie? Poate suntem intr-o continua visare, poate acum suntem "morti" si dincolo vom trai cu adevarat.
Ce e viata omului? O serie de intrebari care in loc sa primeasca raspunsuri, genereaza si mai multe intrebari.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Si ce rost are daca nu ne amintim?