Nu-ti mai plac romancele aa? te poti indragosti oriunde atata timp cat persoana e pe placul tau si iti ofera ce-ti doreai de mult.eu am gasit iubirea la cateva statii distanta de mine. am scapat, nu mai dau bani pe avion.
Persoanele "originale"sunt de fapt originare din alta tara(imi permit sa te critic ca si eu am fost la randul meu)da pot fi jumatatile noastre!
Nu m-am gandit niciodata la asta tocmai fiindca nu privesc din perspectiva locului unde sta fiindca faptul ca ma iubeste conteaza eu asa zic degeaba e din Anglia sau vestita AMERICA, degeaba are bani, frumusete, fiindca asta nu-ti ajuta la nimic.trebuie sa ne uitam in interiorul omului nu sa ne uitam la exterior sau alte lucruri care nu conteaza. cum ar fi sa te judece cineva dupa locul in care te-ai nascut si sa-ti zica: stii esti frumoasa imi placi dar eu de mic am in kp o manie fixa sa pun ochii pe unul /una din italia de ex. fiecare q parerea lui.mai mult sau mai putin eronata
Da! dar si ce rost are daca m-am gandit? ce rost are daca intr-adevar este din alta tara? daca iti este dat sa fiu cu el voi fii... daca nu cum vrea Doamne Doamne
Cu totii avem o jumatate undeva. fie ea la 2 strazi de noi, fie in partea cealalta a tarii, fie intr-un colt de lume. ce e cert e ca viata decurge in asa fel incat la un moment dat sa ne descoperim. asa ca unde o fii eu o s-o gasesc. deocamdata e langa mine(daca e cine trebuie).
Hmm, este posibil. Daca sufletul meu pereche este situat in Congo, il astept...sa vina! Pana atunci ma consolez si eu cu ce pot
Da, Tudor! Ai dreptate. Uite de exemplu pe mine ma "sacaie" unu, de vreo cateva luni bune. Imi spune ca s-a indragostit, ca de-abia asteapta sa ma intalneasca, imi zice sa vin la el-in Turcia .Si uite asa
Deci, da ma gandesc ca poate ai dreptate. Avand in vedere si faptul ca numarul baietiilor din Romania este din ce in ce mai scazut, vizavi de nr fetelor. tot ce-i posibil.
Nu, nu m-am gandit niciodata, dar asa a fost.cu actualul meu sot m-am intalnit in spania.(e roman)soarta.
Pai eu mi-am gasit jumatatea la 3000 km de tara, cred ca a fost destinul.innainte sa fiu cu el nu credeam ca poate exista dragoste intre doua petrsoane din tari diferite, cultura, religie etc. dar acum mi-am schimbat parerea
Cum sa nu... Cred ca Dumnezeu are pentru fiecare pregatit special pe cineva... daca e in celalalt capat al Pamantului, o sa ne aduca cumva...candva impreuna. Nu exista nicio regula ca trebuie' sa fie din acelasi oras, aceeasi tara sau acelasi continent cu tine. I'm waitin' on him... wherever he is