Practic e ceva intamplator unde te nasti,nu e ca e corect sau nu,pur simplu asa s-a intamplat, uni se nasc din parinti bogati, saraci, frumosi, urati, e doar o pura intamplare ca existam
Intrebarea mea e alta cine hotaraste unde se naste anumit om, de ex peste drum e o casa de bogati, dincolo un bordei. Se nasc doi copii unu colo, altul colo, de ce tu deschizi ochiii in bordei si il vezi pe celalalt din afara, si de ce nu invers?! Ceva nu-mi da mie aici.
Adica sa fi tu celalalt si sa il vezi pe ala din bordei din afara. Sau ca te nasti in 2020 si nu in 1950.
Ca unii sunt superbogati si detin f mult din glob, si altii mor de foame sau muncesc mult pentru nimic. Si in mod normal fara un ajutor de sus din varf, astia nu mai erau miliardaeri, gen Gates, Bezos si atii din astia. Ca tu daca faci acum fabrica de masini, NU pupi contracte.
Ce este corect în viața asta? Oameni care promovează bunătatea și ei nu au fost atinsi de energie negativă în viața lor, iar apoi te judeca dacă tu faci vreo greșeală sau care spun că banii nu aduc fericirea și culmea este că numai din gura bogaților am auzit asta, deci oameni care nu au niciun drept să comenteze. Ori, cine știe ce vedeta aruncă un colț de pâine la un om al străzii și apoi apare în ziar, la TV sau în astfel de locuri, asta este incorect.
anonim_4396 întreabă: