O sa fie exact ca atunci cand dormim! Nu stii nimic si au trecut 6 ore de som si te trezesti iar! deci ai murit si gata la revedere! pararea mea!
Nimic. Imagineaza-ti perioada de timp inainte sa te fi nascut. Nu poti, pentru ca nu existai.
Probabil cand auzi "nimic" te gandesti la negru/alb. Dar nu vei vedea negru sau alb, pentru ca tu nu vei mai exista sa percepi asa ceva.
Va fi nimic - mai nimic decat nimic.
Nu simti numic. Organismul tau simte. Cand e mort, toate simturile dispar. Si daca nu crezi in Dumnezeu, nu inseamna ca-i basm.
Eu in timpul vietii ma preocup mult mai mult ce fac cu ea, decat 'ce se intampla oare cand mor'?
Nu stiu cum sa zic... dar e o preocupare cam absurda, avand in vedere ca trebuie sa te ingrijesti de viata si viitorul tau
De acord: moartea e o stare nonexistentiala. Dumnezeu are o baza de date numita "cartea vietii". Acolo stocheaza: ADN-ul, filmul vietii, cauza mortii si starea imediat inainte de moarte ( daca a murit fara o mana sau fara un picior ) a celor pe care ii va readuce la viata. Daniel 12. Apocalipsa 20.
Adevarul este ca nu exista nimeni care sa ne spuna cu exactitate. Nici macar Isus pentru ca lui nu i s-a descompus corpul pana au ramas doar oasele si din cate stiu e posibil sa mai existe o oarecare activitate cerebrala nedetectata dupa moartea propriu-zisa.
AndrewTate7789 întreabă: