Îți dau un indiciu: Uită-te la profilul meu unde scrie ''Voturi date de Błυe...''
Oh dar nu fa asta :(, nu merita. http://i.imgur.com/rqeKqr5.gif
Si asta nu e o incercare de a primi o consolatie din partea ta. Fiindca consolatiile tale ma fac sa ma topesc.
Si nu, nu vreau sa-ti cant vreodata Pavane for dead princess de Ravel la pian, ar fi ceva strasnic.
http://data1.whicdn.com/images/95225398/large.gif
Eu consider cine merită să primească voturi de la mine. Cum adică te topesc? Nu sunt propoziții cu conținut erotic, deci nu este nimic ''fierbinte''. Nu vrei să îmi cânți? Atunci, ne supărăm...
Am avut in vedere altceva dar oricum, de cantat am avut in vedere ca nu vreau vreodata sa-ti dedic piesa aia, ca ma sperie chiar si daca o stiu.
Si inca ceva, chiar iti pasa de mine? http://i.imgur.com/8DEH5NK.gif
Normal că îmi pasă, de prima dată te-am avertizat să nu pui la suflet ce scriu ăștia aici. Mi-am dat seama imediat că ești o fire sufletistă și am vrut să te protejez.
Te-as intreba mai multe dar din unele motive nu vreau.
PS : daca nu ai ce face raspunde-mi la oracole DACA vreai.
Păi ești cel mai amuzant și cel mai inteligent de aici.
Ai tot respectul meu!
Eu ti-am dat o singura data un vot "inteligent" mai demult.Uit de obicei sa dau voturi.
Eu niciodata nu dau de asta si ma mir.
Eu as da tuturor...doar ca uit de fiecare data
Si eu as vrea sa stiu cine m-a votat pana acum.
ce imi place cel mai mult e ca eu nu am niciun raspuns nefolositor, ma simt bine cand stiu ca am fost de folos
Dogu intreaba de ce i-ai dat ignore.
Doar nu plange ca de ce i-am dat ignore, stiu eu de ce i-am dat
Nu plang am avut o atarnare neutra fara de el tot timpul., doar am intrebat din interes.
Asta inseamna de fapt ca nu te-ai contrazis cu prea multi pe aici.
Nici nu imi prea place sa ma contrazic, daca vad ca nu ma inteleg cu cineva o las asa
Eu ziceam de el daca plange ca de ce i-am dat ignore dar e bine ca nu plangi ti-as zice tie de ce dar dupa ii zici si normal trebuie sa isi de-a singur seama
Eu plang...am 3 nefolositoare T_T
Poor child
Stiu,nu? :<
Nu e drept...adica eu le zic ca nu e bine sa ai prieten cu 10 ani mai mare decat tine si tot eu imi iau vot eronat. (este 1 singura care stiu ca mi-a dat eronat, i-am vazut asta la punctajul acordat)
Macar la eronate avem la fel, si eu tot 2 am dar eu nu stiu De la cine, tu stii De la cine le ai
Vezi, Daca incercam sa fim buni, hai sa ne luam vacanta
Imi dau seama cat de jignita s-a simtiti acea fata de 13 ani cand i-am spus ca nu e okay sa fie cu 1 de 23 daca a stat special sa-mi dea vot nefolositor. Am jignit-o ingrozitor
Eu le-am luat pe cele eronate pe la Dragoste si Sex
Sunt deja in vacanta
Si cica ea era indragostita la 13 ani? Noi ii spunem 'iubire de catel' la acea dragoste cum ai putut sa o jugnesti in halul ala? nu iti e rusine tinere?
Da' ce mandru esti de chestia asta, pai si eu sunt tot in vacanta, peste cateva zile ma apuc sa vizitez Europa
Sa-ti fie zborul usor, si sa nu te temi de negri
Multumesc si ce negri? ca cei de aici? nu am nimic cu ei deci...
1.Nu nu imi este... Nu am zis nimic rau, doar am zis ceva de genul " "Mie nu mi se pare ok.Esti cam mica, mai asteapta 3 ani... Vorbeste cu tatal tau si vezi ce zice." -Ori si-a luat bataie ori nu stiu.
2.Nu sunt mandru...aici e o caldura de mori.Sunt plictisit. Mai bine eram la scoala. E doar un emoticon. In momentul de fata sunt ceva de genul
(sa vezi cate comm-uri o sa iau pe treaba asta cu "Mai bine eram la scoala")
Zbor placut!
1. Si uite din atat te faci cu un raspuns eronat
2. Unde sunt eu e cald tot timpul deci te inteleg
Multumesc
Pune o intrebare de genul:
Cine mi-a dat voturile: Inteligent Amuzant sa zica: "eu"
Incearca sa faci o vizita pe categoria religie sa vezi ce voturi interesante o sa primesti