| guess_who a întrebat:

V-ati gandit vreodata daca ati fi putut/veti fi ca acei oameni care au fost omorati, ba care s-au sinucis, ba ca au fost rapiti, jefuiti, abuzati, etc etc? De ce lor si nu noua?

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Si daca ni se intampla noua, isi puneau ei intrebarea asta, nu? Fiindca cuiva trebuia sa se intample.

| psiholoaga a răspuns:

Ca cei care s-au sinucis, nu as putea, fiindca imi pretuiesc prea mult viata. In rest, tot ce e posibil. Incerc, prin atitudini responsabile sa diminuez riscurile astea (evit sa ma plimb noaptea singura, sa am la mine obiecte de valoare etc.), insa viata presupune si aceste riscuri; nu ma panicheaza.

| buburuzAndreea a răspuns:

Uneori cei rapiti, jefuiti sau abuzati au si ei o vina pentru toate astea. Daca umbli prin locuri rau famate, intri in anturaje periculoare sau ai un comportament care atrage atentia rapitorilor (de exemplu daca iesi in fusta de-o palma noaptea la magazin), sunt mai mari sansele sa patesti asa ceva. Nu zic ca e in totalitate vina victimelor, sunt de acord ca e un lucru ingrozitor si ca nimeni n-ar trebui sa treaca prin asa ceva, dar sa fim seriosi, unii se joaca cu focul.

| SimpleSergio a răspuns:

Sunt de acord cu andreea...Insa eu cred in destin happy Si Motto-ul meu este "Totul cu un scop". Poate ca o fata cu o fusta de o palma iese seara afara si intra in altercatie cu o persoana ia un par in cap ...si intalneste in spital Baiatul visurilor ei laughing)) sau altceva happy Intelegeti ce zic? o zi placuta

| Lotte a răspuns:

Da, ma gandeam cateodata mai ales cand vedeam la tv tot felul de nenorociri, de ce lor li se intampla... ce au facut ei gresit...si ma tot gandeam la asta pana intr°o zi cand am avut un accident cu masina si daca unchiul prietenei mele nu tragea de volan, tipu ne lua frontal si muream...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti despre hazard, iar asta implica imprevizibilul, asa ca...nu spune nimic!