Si daca ni se intampla noua, isi puneau ei intrebarea asta, nu? Fiindca cuiva trebuia sa se intample.
Ca cei care s-au sinucis, nu as putea, fiindca imi pretuiesc prea mult viata. In rest, tot ce e posibil. Incerc, prin atitudini responsabile sa diminuez riscurile astea (evit sa ma plimb noaptea singura, sa am la mine obiecte de valoare etc.), insa viata presupune si aceste riscuri; nu ma panicheaza.
Uneori cei rapiti, jefuiti sau abuzati au si ei o vina pentru toate astea. Daca umbli prin locuri rau famate, intri in anturaje periculoare sau ai un comportament care atrage atentia rapitorilor (de exemplu daca iesi in fusta de-o palma noaptea la magazin), sunt mai mari sansele sa patesti asa ceva. Nu zic ca e in totalitate vina victimelor, sunt de acord ca e un lucru ingrozitor si ca nimeni n-ar trebui sa treaca prin asa ceva, dar sa fim seriosi, unii se joaca cu focul.
Sunt de acord cu andreea...Insa eu cred in destin Si Motto-ul meu este "Totul cu un scop". Poate ca o fata cu o fusta de o palma iese seara afara si intra in altercatie cu o persoana ia un par in cap ...si intalneste in spital Baiatul visurilor ei )) sau altceva Intelegeti ce zic? o zi placuta
Da, ma gandeam cateodata mai ales cand vedeam la tv tot felul de nenorociri, de ce lor li se intampla... ce au facut ei gresit...si ma tot gandeam la asta pana intr°o zi cand am avut un accident cu masina si daca unchiul prietenei mele nu tragea de volan, tipu ne lua frontal si muream...