| queeny a întrebat:

V-ati gandit vreodata sa va sinucideti? De ce? Hai sincer! Eu cred ca toti am avut ganduri negre... asa, macar o data happy.

Răspuns Câştigător
| DarknessKirin a răspuns:

Imi venea sa ma arunc pe geam cand ma pedepsit cu 3 luni fara calculator -_-... dar m-am jucat la xbox 360 big grin

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, orice om trece prin diferite situatii si probleme, am avut si eu perioade mai proaste si eram intr-o dispozitie mai proasta si cu moralul la pamant dar de la asta, pana la sinucidere...cale lunga!
Niciodata nu m-am gandit la asa ceva, orice ar fi, viata e un dar si trebuie traita asa cum e.Normal ca in viata apar multe greutati, dar niciodata nu am avut planuri sinucigase, cand te gandesti ca altii bolnavi saracii, ar da orice sa mai poate trai cat mai mult.

| gabriela a răspuns:

NU! Viata e data sa o traiesti...cu bune si rele...cu sanatate sau in lipsa. Ca mai apar nori negrii in viata.asta e, trebuie sa facem fata si la asta!

| madalicious a răspuns:

Da, mi-a trecut prin gand de o mie de ori, odata chiar am luat pastile, cu gandul asta, dar ca sa vezi, sunt tot aici... N-am eu atata noroc sa-mi mearga planul asta definitiv. Multumesc lui Dumnezeu, ca n-au avut efect ca acum mi-am dat seama ce as fi pierdut, daca ar fi avut efect pastilele alea.

| stresu a răspuns:

Simpatic smiley face-ul de la sfarsitul intrebarii... potrivit cu tema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata, cine suntem noi sa ne luam viata, ea ne-a fost data ca sa fie traita, cu bune si rele merita traita la maxim.

Întrebări similare